Κράτσα και Μάστορα στα μανταλάκια απο τους Γιατρούς για φανφάρες ανευθυνότητα και οτι εχουν διαλύσει την Υγεία στη Κέρκυρα

Κατω απο αυτη την ανάρτηση κρέμασαν στα μανταλάκια την Περιφερειάρχη Ιονίων Νησων κ Ρόδη Κράτσα και την υποψήφια της κ.Μαριλένα Μάστορα..χαραχτηρίζοντας τες ως ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ..Γιατροί και πολίτες αναφέρουν  οτι με αυτες τις πρακτικες δεν προσφερουν τίποτα και ολα περιξ της Υγείας καταρρέουν..

Ρόδη Κρατσα και Μαριλένα Μάστορα κανουν ανεύθυνες πράξεις για το Θεαθήναι με υποκριτικές φανφάρες..

Αφορμή ηταν η εξαγγελία υπερήχου στο Κέντρο Υγείας της πόλης..ενω Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας σε ολο το νησι καταρρέουν. Ο Γιατρός Νικος Δοκανάρης  γράφει οτι υπέρηχος χωρις Γυναικολόγο και ακτινολογικό χωρις ακτινολόγο η κτίριο που παρατάσσονται οι κουβάδες οταν βρέχει είναι οι συνθήκες που επικρατούν στις δηθεν Υπηρεσίες Υγείας στα Κεντρα Υγείας.

Το Νοσοκομείο εχει καταντήσει Κέντρο Υγείας το εχουν υποβαθμίσει και οι κυρίες Κράτσα με Μάστορα δουλεύουν το κόσμο γράφει η Αλεξάνδρα Σαγιά..

ο Γιατρός Δημήτρης Πλασκασοβίτης “χαστουκίζει” Κράτσα και Μάστορα για την εξαγγελία γράφοντας οτι δεν υπάρχει Γυναικολόγος Ακτινολόγος και οταν βρέχει μπάζει νερα το κτίριο και οι άνθρωποι της Υγείας στήνουν κουβάδες…Μιλα για αθλιες συνθήκες που σημαδεύουν τον καθε απλό πολίτη.

Και συνεχίζει με πιο ηχηρα ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ γράφοντας κατα της Ροδης Κράτσα και Μαριλένας Μάστορα επι λέξει:

Κανένα μπράβο σε κανέναν..Aν θέλετε να επενδύσετε χρήματα στην Δημόσια Υγεία του νησιού που καταρρέει καντε το σωστά  καντε το με ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης τα οποια στερείστε !!

Το Κέντρο Υγείας πολης δεν διαθέτει Γυναικολόγο πρώτον και δεύτερον η Πολη εχει Νοσοκομείο !!

Ο Βορράς και Ο Νότος απέχουν 50-60 χιλιόμετρα απο το Νοσοκομείο και δεν διαθέτουν τίποτα..Υπολειτουργούν  υπο στελεχωμένα και τα 2 Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας !!!

Και εσεις πιστεύετε οτι με αυτές τις πρακτικές προσφέρετε στην Υγεια …οχι !! Δεν είναι κατακριτέα η αγορά μηχανήματος ,κατακριτέα ειναι η πράξη για οπου προορίζεται !!,

Ανεύθυνες πράξεις για το θεαθήναι !!!

Οι ανάγκες της Υγείας στην Κέρκυρα απαιτούν στοχευμένες και υπεύθυνες κινήσεις απ τα μικρά Κέντρα Υγειας και Νοσοκομείο !!! Σταματήστε με τις υποκριτικές φανφάρες και αποδείξτε οτι αξίζετε της εμπιστοσύνης των Κερκυραίων !!!!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button