Πνίγηκε στο νερό η Κέρκυρα… Πλημύρισαν περιοχές ..Σε κατάσταση εκτατης ανάγκης το νησί (Video & Φωτό)

Στα Μωραΐτικα καλύφθηκε ο Κεντρικός δρόμος και εγινε ποτάμι..και σκεπασε ΙΧ Τα ιδια ειχαμε σε Χρυσίδα και Τρίκλινο με πολλά αμαξια κατω απο το νερό..Το Σολάρι ειχε ξανα την τιμιτική του και ο δρομος που εχει το μπετο στη μεση ξαναέγινε ποτάμι..Η Σπηλια πλημύρισε για ακόμη μια φορα..Τοιχείο στο Γυμναστήριο έπεσε  Διεκόπη η κυκλοφορία στη Μπενίτσα..Ποτάμια πολλοι δρόμοι …..και πολλα αυτοκίνητα καταστράφηκαν..Στο Ποταμο η κατάσταση στα γεφύρια επικίνδυνη…Πλημύρισε και η αντιπροσωπεία αυτοκινητων …Σκεπάστηκαν με νερα τα ΙΧ!!!

Εκατονταδες σπίτια πλημύρισαν ..Κατολισθήσεις ειχαμε σε αρκετα σημεία στο οδικο δίκτυο οπως στον Βυρό και Εβροπούλους.

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης  κινητοποιήθηκε η 5η ΕΜΑΚ ερπυστριοφόρο όχημα της πυροσβεστικής   το Λιμενικό Σώμα καθως και  ελικόπτερο του κέντρου επιχειρήσεων με εναέριους διασώστες.

Δείτε και ενα video που κατέγραψε συμπολίτης μας Giorgio Samoilis..O  δηθεν Εθνικός δρόμος εγινε ορμητικός χείμαρρος και κατάπιε ΙΧ και οτι έβρισκε μπροστά του..

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο Δήμος Κέρκυρας κοιτάζουν αυτα που δημιούργησαν…Μονο τραπέζια για χλαμπακώματα και ψευτο τιμητικές εκδηλώσεις ξερουν να κάνουν…Και πολλες φωτογραφίες….Θαυμαστε τα  αποτελέσματα των ΕΡΓΩΝ της κ.Ρόδης Κρατσα -Περιφέρειας Ιονίων Νησων και ολων των αστεριών της ΝΔ..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ…

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button