Δειτε και ακούστε το αστροπελέκι μας το Κούλη..Ρωτά ποτε θα κλείσει η κλειστή Διώρυγα!!!!(Video)

Το αστροπελέκι μας ο ΚΟΥΛΗΣ μας….Πήγε στον Ισθμό της Κορίνθου που εχει κλείσει εδω και μήνες απο κατολισθήσεις ….Προσέξτε ΚΛΕΙΣΤΗ η Διώρυγα της Κορίνθου!!! Και Πρωθυπουργός που δεν αξίζει στον Έλληνα γιατι χάνει λάδια..σε επιθεώρηση της αποκατάστασης απο τις κατολισθήσεις στην πρώτη ερώτηση που εκανε ΡΩΤΗΣΕ : Πότε θα κλείσει η διώρυγα???

Ρε ακατοίκητε τι χάπια παίρνεις….Πρωθυπουργάρα που δεν ξερει οτι η Διώρυγα ειναι κλειστή μηνες τώρα  και ρωτά τέτοια Μπούρδα δεν ξαναειχαμε??

Απο την αλλη πλευρά οι εργαζόμενοι στη Διώρυγα περιμένουν να δουν τι θα γίνει μετα την διακοπή απο Ιανουάριο λειτουργείας της Διώρυγας με την εργασία τους απο το τύπο που δηθεν ειναι πρωθυπουργός  δεν ξέρει τι του γίνεται !!!

Είναι ΑΝΕΜΕΛΟΣ!!!! Ειναι αυτός που ξεσκίζει την οικονομία της Χώρας με ψευδή κρούσματα και Θανάτους απο ολες τις αιτίες στη δεξαμενή Κοβιντ για να εχει καταργήσει ολα τα θεμελιώδη Δημοκρατικά Δικαιώματα των Ελλλήνων..

Αυτός Κυβερνά …και οι Έλληνες εχασαν τις εργασίες τους και φτωχοποιήθηκαν…Εχασαν τη ζωή τους ..Παίρνει τα πιο επιζήμια  μετρα και κυκλοφορεί ως μαριονέτα το αστροπελέκι μας…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button