Μητσοτάκης και ΚΚΕ κ.α σπάσανε την συνάθροιση!!

Πρώτος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε την απαγορευση της συνάθροισης και πήγε για κατάθεση Στεφάνου για την επέτειο του Πολυτεχνείου  με συνοδεία 8 ατόμων. Βάλτε και το μπουλούκι των δημοσιογράφων με τους κάμεραμαν ακομη 20 ατομα…Ο Κυριάκος έκανε την “επανάσταση” του και βγήκε με περισσότερα απο 3 άτομα κομπανία!!!

4.000 Αστυνομικοί δεν είναι συνάθροιση Μητσοτάκη? Τους έδωσες σπρευ να μην τους πιάσει ο Κορωνοιός?? Και το πιο ωραιο!!! Αστυνομικός έκοψε πρόστιμο 300 ευρω σε γυναίκα που άφησε ενα λουλούδι στο Πολυτεχνείο για άσκοπη μετακίνηση!!!

Στη συνέχεια το ΚΚΕ αψήφισε και αυτο την απαγορευση και κάνουν πορεία..Μένει να δούμε αν θα επέμβουν τα ΜΑΤ σήμερα η θα το αποφύγουν.Για το ΚΚΕ δεν επενέβη η Αστυνομια..Μονο στα μοναχικά γεροντάκια και τα παιδιά μας που εκαναν σκειτ στη Θεσσαλονίκη ξέρουν..

Παρέμβαση έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης περίπου 200 μέλη της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και μέλη της ΚΝΕ, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ δεν είχαν ενημερώσει για τις δράσεις που σχεδίαζαν να ακολουθήσουν κατά την 17η Νοεμβρίου, λόγω της απαγόρευσης συναθροίσεων. Κεντρικό σύνθημα ήταν “το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ζει στην πάλη για την ανατροπή” και “Σε δεσμά και γύψο δεν μπαίνει ο λαός”.

Στην συνέχεια την συνάθροιση έσπασε και ο Αλέξης Τσίπρας..Τελικα η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ειναι για τους πολίτες..Για τα Πολιτικούς Απατεώνες που μας Φυλάκισαν  δεν είναι..

Και αφου σπάσανε ολοι την συνάθροιση να μην την σπάσει και ο Βαρουφάκης????

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button