Ρουφιάνοι “πρόβατα” κάλεσαν Αστυνομία για να σταματήσουν πάρτι στη Δασιά Κέρκυρας.

Οι Ρουφιάνοι έδρασαν και σήμερα 29/07/20 στη Κέρκυρα…Δεν αφηνουν τους νέους να διασκεδάσουν με τον Κοροιδιό!! Τα πρόβατα που φοβούνται μην πεθάνουν  και ολοι οι σανοφάγοι έδρασαν..Πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και το Λιμενικό για να σταματήσουν το πάρτι στη θάλασσα στην Περιοχή της Δασιάς.

Εχουν καταντήσει να φοβούνται αυτούς που τους στερούν την ελευθερία για την Ψευδο-Πανδημία και να κατηγορούν αυτούς που αντιστέκονται..Εαν πραγματικά υπήρχε θανατηφόρος Πανδημία θα ηταν γεμάτα τα Νοσοκομεία. Πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουμε θα ήταν Νεκροί.Μια  Κυβέρνηση που  δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα ένα θάνατο μόνο από Κορονοιό και οχι με αλλα νοσήματα..Το δούλεμα συνεχίζεται…

Το πάρτι στη Δασιά Κέρκυρας  κόπηκε απο Ρουφιάνους το άλλο στη Γλυφάδα δεν είχε κατάσκοπο.και την γλύτωσε.Στη Δασια η Αστυνομία  το σταμάτησε και συνέλαβε έναν απο τους διοργανωτές..Τελικά και η αστυνομία δεν αντιλαμβάνεται οτι παραβιάζεται το Σύνταγμα με τα περιοριστικά μέτρα οτι δεν μπορούν να μας πουν τι θα φοράμε (μάσκες) και οτι είναι εντελώς παράνομη η επιβολή προστίμου για συνωστισμό και της υποχρέωσης να φοράμε μάσκα διότι το σύνταγμα που είναι ο Υπέρτατος νόμος αναφέρει ρητά οτι οι Ιατρικές πράξεις εκτελούνται με συναίνεση και οχι δια της βίας.

Έχουμε τελικά Αστυνομία η Κορονο-αστυνομία???? Μέχρι και συνεργεία βγήκαν σήμερα στη πόλη της Κέρκυρας και έψαχναν ποιος δεν φορά μάσκα στα Καταστήματα…Διαλύστε τα και αυτά τα μαγαζιά που είναι ακόμη μισάνοιχτα!!!

ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ

ΠΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Συνελήφθησαν χθες Τετάρτη (29-07-2020) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστριτών κατά τη διάρκεια ελέγχου, δύο (2) αλλοδαποί για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες κατελήφθησαν χτες το απόγευμα σε παραλία της Κέρκυρας, να έχουν διοργανώσει υπαίθρια εκδήλωση, παραβιάζοντας την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης δημόσιων εκδηλώσεων, προς περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας στο πλαίσιο της οποίας επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους (10.000) ευρώ.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button