Χαμος στη Βουλή απο τις αποκαλύψεις για το πατερα του Τσίπρα επι Χούντας..

 

Με έντονο τρόπο απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχθές το βράδυ στη δευτερολογία του πρωθυπουργού, κατά την οποία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας για τις δουλειες που εκανε επι ΧΟΥΝΤΑΣ ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα..

«Ποιος έχει καθορίσει εδώ και 3,5 χρόνια το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης το γνωρίζετε εσείς. Βάλατε τα άθλια έντυπά σας να χτυπήσουν τη σύζυγό μου γιατί δεν μπορούσατε να το κάνατε σε εμένα. Και όταν μιλάτε για οικογένεια, θα τα ακούσετε για το πως έκανε λεφτά η οικογένειά σας στη Χούντα. Μη μου κουνάτε το δάχτυλο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναφερόμενος στο θέμα με τις διακοπές του πρωθυπουργού σε κότερο, ο…
πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Ήσασταν τόσο κουρασμένος, όπως μας είπε η κ. Παναγοπούλου, και πήγατε σε ένα σκάφος να ξεκουραστείτε. Κρύψατε πού πήγατε για διακοπές. Γιατί πήγατε διακοπές 25 ημέρες μετά το Μάτι. Γι’ αυτό το κρύψατε. Επειδή είστε πρώτη φορά αριστερά νομίζετε πως όλοι σας χρωστάνε».
«Ο κ. Μαρινάκης ούτε κουμπάρος μου είναι, ούτε στο σκάφος του πάω. Προερχόμαστε από διαφορετικές οικογένειες. Έχω το πλεονέκτημα να είμαι από πολιτική οικογένεια, που εξορίστηκε στη Χούντα, άλλοι έκαναν δουλίτσες. Και επειδή το είδα από μέσα απομυθοποίησα την εξουσία. Εσείς όχι. Εσείς την γνωρίσατε εκ των υστέρων», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μετα από αυτά ο ΣΚΑΦΑΤΟΣ Τσίπρας  κεραυνοβολήθηκε και ολη τη νύχτα προσπαθούσε να συνέλθει ενώ συνεργάτες του του έλεγαν να μην απαντήσει γιατί ειχε υποστεί νευρικό κλονισμό!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ τρέμει μην έρθουν στο φως και αλλες μαρτυρίες από άλλα πρόσωπα τώρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου που γνωρίζουν απο πρώτο χέρι πρόσωπα και πράγματα.
Παρακάτω δημοσιεύουμε τι ειχε πει ο Βασίλης Λεβέντης για τις μπίζνες επι Χούντας που έκανε ο πατέρας του.
Σημειώνουμε ακόμη οτι ο Φοίβος Ιωαννίδης πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ ο οποίος στη διάρκεια της επταετίας ηταν επικεφαλής της αντικαθεστωτικής οργάνωσης αποκάλυψε οτι ο αδελφός του Παύλου Τσίπρα δηλαδή ο θείος του Ηρακλής ηταν μέλος της οργανωσης ΔΕΚΑ Κρήτης  και τους κάρφωσε για να συλληφθούν ολοι..ενω ο ιδιος απηλλάγη από το Στρατοδικείο !!!!
Δείτε ολόκληρη την δευτερολογία του Κυριάκου Μητσοτάκη: 

Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών την παρελθούσα Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) ) έδινε αφειδώς έργα Στον Παύλο Τσίπρα, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου. 2) Η οικονομική άνεση του «καλού χριστιανού» Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!»

Τουλάχιστον σε δύο συνεντεύξεις του, χωρίς να διαψευσθεί ποτέ, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έχει δηλώσει ευθέως ότι ο αείμνηστος πατέρας του πρωθυπουργού, Παύλος Τσίπρας «έπαιρνε δουλειές από τη χούντα, από τον Παττακό».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Λεβέντη, ο ίδιος ως νεαρός μηχανικός το 1974, είχε εργασθεί επί εξάμηνο, περίπου, στην εταιρεία του πατέρα του πρωθυπουργού.

«Εχω δουλέψει στον πατέρα του κ.Τσίπρα. Έπαιρνε δουλειές από τον Παττακό, από τη χούντα. Δεν το λέω ως κακό. Όλοι οι εργολάβοι έπαιρναν, γιατί ή έπρεπε να παύσουν να είναι εργολάβοι ή να συνεργασθούν με το καθεστώς», λέει χαρακτηριστικά ο κ.Λεβέντης στις συνεντεύξεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με την δική του αφήγηση, ο αείμνηστος Παύλος Τσίπρας «δεν ήταν αριστερός. Εγώ τον έβλεπα ως βασιλόφρονα τον πατέρα του Τσίπρα. Μάλιστα μαλώναμε. με θεωρούσε εμένα αριστερό. Ήταν ακραίος δεξιός».

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button