Σπύρου: Χαμηλή απορρόφηση στην ΠΙΝ γιατί δεν υπάρχει στρατηγική και στήριξη για τα εργα.Ανεπάρκεια Γαλιαστάτου…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Σπύρου Σπύρου επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νησων στις 11/12/18 και στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στο Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη.

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ:Αδυναμία εκτέλεσης του προυπολογισμού υπάρχει στη ΠΙΝ στη θητεία του Γαλιατσάτου.Χρειάζεται στρατηγική και στήριξη των αποφάσεων…Ενταγμενα έργα δεν τελειώνουν σχεδόν ποτέ…Η απορρόφηση είναι πολύ χαμηλή….Για άλλα δεν δεσμεύονται χρήματα και δεν έχουν μελέτες με αποτέλεσμα να  χάνονται χρηματοδοτήσεις και τα εργα που θα έδιναν πνοη.

Σταματημένα ειναι τα έργα της παραλιακής της Γαρίτσας το καφέ Γιαλί κ.α Για τη σύνδεση στα Διαπόντια υπάρχει ανικανότητα..Πρέπει να αδειάσουν τα νησιά? Εκτιμώ οτι το Αθηνοκεντρικό Κράτος δεν έκαναν βήματα προς θα βοηθήσουν τους κατοίκους…
Για τη κατάσταση με τα σκουπίδια έβαλε το χεράκι της και η κυβέρνηση..Έχουμε εικόνα παρακμής γιατί είναι υπάκουοι των εντολών η Τοπική Αυτοδιοίκηση..Για το πρόσωπο στην ΠΙΝ δεν μπορείς χωρίς να γίνει συζήτηση στο χώρο της ΝΔ να βαζεις φυτεύεις άγνωστα πρόσωπα με διαταγές και μεταφερόμενους.Με αυτή τη τακτική δεν θα λυθούν τα προβλήματα.Οι πολίτες είναι αυτοί που θα μας κρίνουν ολους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button