80 εκ.ευρω πληρώνουμε για τους 7.400 αλλοδαπούς φυλακισμένους!!!

Το απίστευτο ποσό των 81,5 εκατ. ευρώ φτάνουν τα έξοδα του ελληνικού Δημοσίου για την συντήρηση των 7.400 αλλοδαπών φυλακισμένων στις ελληνικές φυλακές κάθε χρόνο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι άτομα που εισήρθαν στην χώρα αρχικά παράνομα, τα οποία αργότερα με τις ευχές της ελληνικής πολιτείας νομιμοποιήθηκαν και κάποιοι από αυτούς διέπραξαν φόνους ή ληστείες ή άλλου είδους ποινικά αδικήματα διαβιούν έγκλειστοι μεν, με έξοδα του ελληνικού λαού δε, στις φυλακές.

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι ….μερικά χρόνια την φυλάκιση τους τα άτομα αυτά θα απελευθερωθούν με κάποια από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του υπουργείο Δικαιοσύνης και θα μπορέσουν να συνεχίσουν την δουλειά που γνωρίζουν να κάνουν καλά.
Το ερωτηματικό που τίθεται είναι γιατί η κυβέρνηση δεν εξετάζει πια το ενδεχόμενο της απέλασης των κρατουμένων που έχουν διαπράξει αυτό που ονομάζουμε «μαλακά» αδικήματα στις χώρες από όπου προέρχονται οι φυλακισμένοι και να εκτίσουν εκεί την ποινή τους αντί να τους πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close