500 ευρω επιδομα για καθε λαθρομεταναστη και ΑΜΚΑ!!!

lauroΜετα το επίδομα και άλλες δωρεάν παροχές στους Λαθρομετανάστες τώρα ο Μουζάλας θα τους δώσει και ΑΜΚΑ!!!!Την ώρα που η Χωρα φτωχοποιείται ,όταν κόβονται επιδόματα απο τους πολύτεκνους ,οι νέοι μας εγκαταλείπουν τη Χώρα για δουλειά στο εξωτερικό  την ωρα που κλεινουν με τους δολοφονικούς φόρους όλες τις μεσαίες επιχειρήσεις την ωρα που ξεσκίζουν τους Ελληνες δίνουν συνεχώς  παροχές για να μείνουν στην Ελλάδα λαθρομεταναστες για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού μας..

Αναφορικά με την ένταξη των «μεταναστών», -στην συντριπτική τους πλειοψηφία μουσουλμάνοι- στην ελληνική κοινωνία το Κράτος προχωρά ένα βήμα παραπάνω, με το υπουργείο Εργασίας να δίνει οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ σε «μετανάστες-πρόσφυγες», δικαιούχους διεθνούς προστασίας και αιτούντες άσυλο.

Όπως αναφέρεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Ιωάννη Μουζάλα και του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, από 1/6/2009, ο ΑΜΚΑ καθιερώθηκε υποχρεωτικά ως αριθμός εργασιακής και ασφαλιστικής ταυτοποίησης όλων των πολιτών της χώρας.

Όσον αφορά την απόδοση ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής: Δελτίο ταυτότητας ομογενούς (αντίστοιχο της ελληνικής αστυνομικής) ή διαβατήριο ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης επίσημα μεταφρασμένο στα ελληνικά, όταν δεν υπάρχει δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο ή τα έγγραφα αυτά δεν περιέχουν τα ζητούμενα για την απογραφή στοιχεία. Για ανήλικα άτομα που γεννήθηκαν στη χώρα, αρκεί η ληξιαρχική πράξη γέννησης.

Όλοι μαζί, Έλληνες και «μετανάστες», φακελωμένοι σε ένα Κράτος που «μαραζώνει», λόγω των πολιτικών που ακολουθούνται. Ο ελληνικός πληθυσμός επιδιώκεται να μετατραπεί σε έναν πολυπολιτισμικό λαό με έντονο το στοιχείο του Ισλάμ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close