Αναφορά Σκιαδόπουλου κατα Βασιλακόπουλου για ψευδή διάγνωση εξ αποστάσεως για την παράλυση του μετα τη 2η δόση εμβολίου.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο μεταφέρθηκε απο 17/02/21  ο Γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος που επαθε παράλυση στα κάτω ακρα  μετα την 2η δόση του Εμβολίου.Ο Γιατρός ηταν υπεύθυνος εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Κέρκυρας (Πρωην ΙΚΑ) και παράλληλα τέθηκε εκτός γιατί πριν λίγες μέρες είχε δώσει πράσινο φως να εμβολιαστούν άτομα εκτός λίστας.

Η Κυβέρνηση θορυβήθηκε μετα την 2η παράλυση στη Κέρκυρα. Είχε προηγηθεί η παράλυση της Νοσηλεύτριας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας .Οι δυο σοβαρές αυτές παρενέργειες εφερε αναβολές από πλευράς πολιτών στα προγραμματισμούς εμβολιασμούς και φοβο να ακολουθήσουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα..Πολλοί πιστεύουν οτι ο Καθηγητής Πνευμολογίας κ.Βασιλακοπουλος επιστρατεύτηκε να παρουσιάσει τον Γιατρό οτι ψευδώς αναφέρει οτι παρέλυσε συνδέοντας την ΕΔΕ για τους εμβολιασμούς εκτός λίστας.

Οι πληροφορίες  μας αναφέρουν οτι ασκούν αφόρητη πίεση στον Γιατρό απο την Κυβέρνηση για να μην συνδέσει την παράλυση του με την 2η δόση εμβολίου για να μην τιναχτεί η διαδικασία και το πρόγραμμα εμβολιασμού.

Ο νοσηλευμένος στα Γιάννινα Γιατρός κατέθεσε χθες Αναφορά κατα του Βασιλακόπουλου στον Πανελλήνιο Ιατρικο Σύλλογο και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τον πειθαρχικό ελεγχο του με αιτιολογικό οτι αντίκειται στην δεοντολογία του ιατρικού λειτουργήματος να πραγματοποιούνται γνωματεύσεις εξ’ αποστάσεως και μάλιστα από γιατρούς που δεν έχουν την απαιτούμενη ειδικότητα και δεν έχουν εξετάσει την κλινική εικόνα ενός ασθενούς. Μάλιστα την ίδια στιγμή που όπως υποστηρίζει ο κ. Σκιαδόπουλος, ο ίδιος αντιμετωπίζει ένα υπαρκτό πρόβλημα υγείας.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

3 Comments

  1. Αν δω μπροστά μου, κάποιους απο αυτή τη συμμορία, δεν ξέρω αν θα κρατηθώ και δεν τους χυμήξω.Δείτε τι έλεγε ο Σωτήρης ο μελλοντολόγος το Σεπτέμβρη του 2019
    https://www.triklopodia.gr/%cf%84%cf%83%ce%b9%cf%8c%ce%b4%cf%81%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85/

  2. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…….

    ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ……ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ……ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΟΥ…….ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ;;;;

    Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑΞΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ-19…….

    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ…..ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ;;;;; ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ…….

    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ…..

    https://nikolaosanaximandros.gr/ti-ekane-o-pagkosmios-organismos-ygeias/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button