4.5 εκατ. βλέπουν και ακούν ΕΡΤ στο Internet

Συνολικά 4.5 εκατομμύρια συνδέσεις, η πλειοψηφία των συνδέσεων στο διαδίκτυο, επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης. Τα νούμερα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας. Μόνο από το δίκτυο μετάδοσης του ThePressProject από το βράδυ της 11ης Ιουνίου μέχρι και χθες στις 12 το βράδυ συνολικά 1.820.000 άνθρωποι επέλεξαν να παρακολουθήσουν την ΕΡΤ, την ΕΡΤ3 και τα ραδιόφωνα της ΕΡΑ από 77 χώρες, ενώ η EBU έκανε λόγο με χθεσινή της ανακοίνωση για άλλα 2.7 εκατομμύρια συνδέσεις ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα  4.5 εκατομμύρια συνδέσεις.
Τα νούμερα αυτά δημιουργούν ερωτηματικά για τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τις οποίες πάνω από 65% των Ελλήνων συμφωνούν με τις κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά.

Το ThePressProject συνεχίζει να προβάλλει  από το www.thepressproject.gr τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια (ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Βουλή, Ειδικό κανάλι με ότι συμβαίνει έξω από το Ραδιομέγαρο) και 2 ραδιοφωνικούς σταθμούς (ΕΡΑ και ΕΡΑ θεσσαλονίκης).

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close