Για το δικό του φράχτη (764 χιλ) ο Ερντογαν δεν λέει τίποτα..Μονο ο Εβρος τον ενοχλεί!!!

Η Τουρκία του Ερντογάν έκλεισε με φράχτη 764 χιλιομέτρων τα σύνορά της με τη Συρία και ανάλογο τείχος έχει ήδη κατασκευαστεί και στα σύνορα με το Ιράν, μήκους 144 χιλιομέτρων.

Για να το καταλάβουμε καλύτερα η μητέρα Τουρκία έβαλε τείχη εκατοντάδων χιλιομέτρων για να αποκλείσει τους αδερφούς μουσουλμάνους από τα εδάφη της αλλά κόπτεται γιατί η Ελλάδα “παραβιάζει” τα δικαιώματα των μουσουλμάνων φυλάσσοντας τα δικά της σύνορα.

Παράλληλα κάνει εισβολή στη Συρία, καταλαμβάνει εδάφη και το ίδιο κάνει και με την Λιβύη. Μειώνει τις τιμές σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια από όλες τις μουσουλμανικές χώρες προς την Τουρκία, δημιουργώντας ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες.

Είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά, τα πράττει ο Ερντογάν από την καλή του την καρδιά γι αυτό και έχει την αγαστή συνεργασία της Γερμανίας και του Βατικανού για να μη πω και για τον δικό μας Πατριάρχη που ευλογεί τα όπλα του Τουρκικού στρατού.

Προτείνω σε όλους μας να ξαναγυρίσουμε στα θρανία για να μάθουμε ιστορία. Πως έφτασαν οι Οθωμανοί στην Βυζαντινή αυτοκρατορία, πως μπήκαν οι εχθροί εντός των τειχών, τι ρόλο έπαιξε η Γερμανία στην καταστροφή της Σμύρνης , τη γενοκτονία των Ποντίων αλλά και με ποιο σχέδιο έδιωξαν τον Ελληνισμό από την Κωνσταντινούπολη.

Όποιος δεν γνωρίζει ιστορία είναι καταδικασμένος να ταπεινωθεί γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται με μαθηματική ακρίβεια και ίδια αποτελέσματα ως εκδίκηση γι αυτούς που την αγνοούν.

I.Nικολος facebook

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close