Σήκωσε το Φαλκον(πρωθυπουργικό αεροσκάφος) για να κάνει κούλουμα στη Μάνη ο Αλέξης Τσίπρας…Ηπιε και εφαγε στην υγεία ολων οσω τ ακουμπάνε στην εφορία…απο τις φοροληστρικές επιδρομές.Θα μπορούσε να ταξιδέψει με ΙΧ η με το αεροπλάνο της γραμμης…Ειπε οχι αφού ολα τα πληρώνει ο Ελληνας πολίτης..Πηρε και την παρέα του αλλα 15 ατομα προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Καλάματας και στη συνεχεία η κουστωδία πήγε να χλαμπακιάσει καλαμαράκια ,γαρίδες και χταπόδι.

Το πρωί του Σαββάτου (9/3), ο Έλληνας πρωθυπουργός και η σύντροφός του Περιστέρα , μαζί με φιλικά τους πρόσωπα, έκαναν μια σύντομη βόλτα στην περιοχή του Γυθείου, στη συνέχεια επισκέφτηκαν την Αρεόπολη, ενώ αργά το απόγευμα βρέθηκαν στο ανατολικό τμήμα του Δήμου Αν. Μάνης (στο Φλομοχώρι κ.α.).

Το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε την Ταβέρνα “Τα 7 αδέλφια” ανάμεσα στο παραδοσιακό οικισμό Φλομοχώρι και Κοτρώνα.Μαζί με την παρέα του έπεσαν στα θαλασσινά.Καλαμαρακια ,χταπόδια, γαρίδες και σαλάτες…Εβγαλε και φωτογραφίες με τους θαμώνες τους ιδιοκτήτες της Ταβέρνας…Η παρέα του Αλέξη ήταν 5 ζευγάρια και οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του.

Το φαγοπότι συνεχίστηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας οπου ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του και την παρέα τους γευμάτισαν σε ταβέρνα στο Καραβοστάσι Οιτύλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το πρωθυπουργικό ζεύγος διέμεινε σε πύργο-ξενώνα που βρίσκεται στην περιοχή Χαριά της ΤΚ Πύργου Διρού.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button