21 χιλιάδες εισβολείς κατα των κατοίκων της Λέσβου…Νύχτα τρόμου!!!!

Προγκρόμ εναντίον των Ελλήνων

Στους δρόμους πέρασαν τη νύχτα οι κάτοικοι της Μόριας απελπισμένοι και αγανακτισμένοι από το “τσουνάμι” παρατύπων μεταναστών, που έχει πνίξει την πόλη της Μυτιλήνης και ευρύτερα το νησί της Λέσβου. Οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα τρομαγμένοι από το “ντού” που έκαναν οι παράτυποι μετανάστες στο κέντρο της Μόριας, μετά τη διάλυση της διαδήλωσής τους στην προκυμαία της Μυτιλήνης από την ΕΛ.ΑΣ.

«Η κατάσταση στο νησί κινδυνεύει να ξεφύγει από κάθε έλεγχο», δήλωσε χθες στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου (ΚΟΝΤΡΑ) ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, αναφέροντας ότι στη Λέσβο βρίσκονται αυτή τη στιγμή 21 χιλ. παράτυποι μετανάστες!

Πιό αναλυτικά το ρεποετάζ των τελευταίων εξελίξεων έχει ως εξής:

Μετά την κατάληψη της Μυτιλήνης από χιλιάδες αλλοδαπούς, τουλάχιστον 300 εξ αυτών εισέβαλαν μέσα στο χωριό της Μόριας!

Άμεσα αντέδρασε ομάδα κατοίκων που χτύπησαν τις καμπάνες του χωριού και σύντομα μεγάλος αριθμός κατοίκων βγήκε στους δρόμους, έτοιμοι να αμυνθούν από τις απειλητικές διαθέσεις των αλλοδαπών.

Οι «αιτούντες άσυλο»(!) κατέλαβαν εξ εφόδου το κτίριο της κοινότητας και οι κάτοικοι της Μόριας παρέμειναν στους δρόμους, σε ένα κλίμα που παραπέμπει κυριολεκτικά σε εισβολή!

Όπως αναφέρεται η συνέχιση της χθεσινής “διαμαρτυρίας” (που δεν ήταν “διαμαρτυρία” αλλά οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της πόλης της Μυτιλήνης) των παράνομων μεταναστών και η διέλευσή τους μέσα από το χωριό (χωρίς να τους εμποδίσει η Αστυνομία) δημιούργησαν στιγμές έντασης στη Μόρια.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Μόριας η ενέργεια αυτή πυροδότησε την οργή των κατοίκων καθώς θεωρήθηκε πρόκληση αυτή η εισβολή των μεταναστών που ούτως ή άλλως θεωρούν όχι μόνο το νησί, αλλά ολόκληρη τη χώρα ως προτεκτοράτο τους.

Οι κάτοικοι εκλιπαρούν τις αρχές να στείλουν ενισχύσεις σε αστυνομία και Στρατό για να αναχαιτιστούν οι Αφγανοί. Μπαίνουν μέσα στα σπίτια, κακοποιούν ανθρώπους και μετά τα καίνε.

Πογκρόμ κατά των Ελλήνων απο αλλοδαπούς: Μπαίνουν στα σπίτια των Ελλήνων και τους; πετάνε έξω!

Σταυροφόρος@stavroforos_

Οι κάτοικοι της Λέσβου καταγγέλλουν οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Γίνεται πογκρόμ εναντίον των έντρομων Ελλήνων.
Τους απειλούν και τους σπάνε τα σπίτια.

Ενσωματωμένο βίντεο

211 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Σταυροφόρος@stavroforos_

Οι κάτοικοι της Λέσβου καταγγέλλουν οτι η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Γίνεται πογκρόμ εναντίον των έντρομων Ελλήνων.
Τους απειλούν και τους σπάνε τα σπίτια.

Ενσωματωμένο βίντεο

EYROPOST

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close