150 ευρώ πρόστιμο στη Κέρκυρα σε 8 άτομα γιατί πήγαν στη Κούριερ

Η Αστυνομία της Κέρκυρας μόλις είδε έξω από τη Γενική Ταχυδρομική (Κούριερ) στη περιοχή Κουλίνες άτομα να περιμένουν στη σειρά για να παραλάβουν η να παραδώσουν φάκελο-δέματα περικύκλωσαν το Γραφείο της Κούριερ  με μηχανές της Υπηρεσίας τους και επέδωσαν κλήσεις διότι δεν προβλέπεται από την Π.Ν.Π η μετακίνηση στις κούριερ. Οκτώ άτομα πήραν κλήση πρόστιμο 150 ευρώ.

Το Κράτος έχει αφήσει τις κούριερ να λειτουργούν νόμιμα αλλά τη μετακίνηση σε αυτές δεν την έχει συμπεριλάβει στο σύστημα μετακίνησης στο 5ψηφιο αριθμό.Η Γενική Ταχυδρομική δεν ενημέρωσε τους πελάτες ότι η παραλαβή από το κατάστημα γίνεται με ευθύνη του πελάτη όπως υποστήριξαν οι πολίτες. Ούτε βέβαια η Ταχυδρομική δεν ανέφερε γιατί δεν έστειλε τους εργαζόμενους σε αυτή να παραδώσει τα δέματα η να τα παραλάβει.

Διαβάστε την ανάρτηση του Babis Babis

ΧΘΕΣ 26/03/20  ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΕΔΩΣΑΝ ΚΛΗΣΗ 150ΕΥΡΩ ΣΕ 8 ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΣΤΈΚΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ.

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1,2,3 ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ:Περί ώρας 15:30 περίμενα στην ουρά με 3 μέτρα απόσταση των υπολοίπων και με γάντια και μάσκες κάποιοι εξ αυτών. Λίγο πριν την γενική ταχυδρομική είχα περάσει μόλις από μπλόκο που κατά την διάρκεια ελαφράς βροχής σταματούσαν αμάξια,έστριψα στην κούριερ όπου υπήρχε ουρά γι’αυτό συνέχισα τις δουλειές μου που νόμιμα μου δόθηκε άδεια μέσω sms.Επιστρέφοντας είχαν μείνει λιγότερα άτομα και στάθηκα τελευταίος στην ουρά κάτω από ένα μπαλκόνι γιατί έβρεχε.


Παρατήρησα ένα αυτοκίνητο της ασφάλειας…ένα λεπτό αργότερα κατεφθασαν όλες οι μηχανές της ομάδας Δ.Ι.Α.Σ,συνολικά 8-10 Αστυνομικοί.
Υπέθεσα ότι κάποιο δέμα περιείχε παράνομο περιεχόμενο .’


Εν τέλει μας έγραψαν όλους γιατί οι βεβαιώσεις και τα sms που είχαμε μαζί δεν μας κάλυπταν όπως μας είπαν.
Ο κόσμος άρχισε να φωνάζει…ένας έδειχνε ότι ήρθε να πάρει δέμα με γάλα για το παιδί του…άλλος ότι είναι άνεργος…ο προϊστάμενος της επιχείρησης” παράνοιας” έλεγε να κάνετε ένσταση αν διαφωνείτε με κάτι..
Άλλοι φώναζαν στην κούριερ γιατί έχει την πόρτα ανοικτή για το κοινό,άλλοι ότι δεν απαντά στο τηλέφωνο και άλλοι ότι η υπάλληλος στο τηλέφωνο τους είπε ότι τα δέματα τα παραλαμβάνουμε οι ίδιοι από το κατάστημα.Η ιδιοκτήτρια η υπεύθυνη του καταστήματος βγήκε και εξηγούσε στον προϊστάμενο της επιχείρησης “παράνοια”ότι το νούμερο 2 του εντύπου ισχύει για την επιχείρηση της …Άλλοι πάλι φώναζαν και έβριζαν το Κράτος.


Κάποιος που δεν μπορώ να αναφέρω(Συγνώμη) μου είπε ότι είναι καρφωτή. Εγώ ανέφερα ότι αφού έδειξαν τα κανάλια την Κέρκυρα πρώτη στις παραβάσεις έπρεπε να πράξουν τα δέοντα οι αστυνομικοί διευθυντές για να το παίξουν καλοί στην κυβέρνηση.Σε ένα σύστημα που μπάζει από παντού οι προϊστάμενοι δηλώνουν ότι όλα πάνε καλά ώστε να επιδείξουν καλή διαγωγή και την τέλεια λειτουργία υπό την προεδρία τους.


ΥΓ1..Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ ήταν ευγενικότατοι καθ όλη την διάρκεια της αποστολής”αυτοκτονίας”και καταλάβαιναν την “παράνοια”της υπόθεσης.
Οι προϊστάμενοι όμως περίμεναν μέσα στο αμάξι μέχρι να ρθουν ενισχύσεις να μας γράψουν και μετά για τα μάτια του κόσμου έκαναν και σύσταση στην κουριερ χωρίς κλήση .


ΥΓ2..τουλάχιστον 4 ατομα την γλύτωσαν γιατί έρχονταν και έφευγαν χωρίς να τους γράψει κανείς η κρύφτηκαν μαζί με όσους είχαν ήδη γράψει..


ΥΓ3.. Διπλα μας ακριβώς μπαινοβγαινε κόσμος σε μαγαζί με μπαταρίες αυτοκινήτων και ζαχαροπλαστείο.


ΥΓ4..Τα cafe και τα ζαχαροπλαστεία γιατί μένουν ανοικτά;


Είναι σημαντικότερος ο καφές και η πάστα από το να στείλω ένα δέμα;
*Όποιος θέλει μπορώ να του δείξω την κλήση ,την βεβαίωση και το sms που έστειλα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button