13.5 εκ ευρώ χρηματοδότηση στα κόμματα!!! Εδω και τώρα να σταματήσει η χρέωση σε ΔΕΗ,ΝΕΡΟ και ΟΤΕ!!!

Προκλητικό και ανεύθυνο με τους Ελληνες Φυλακισμένους χωρίς έσοδα!!!

Είναι αδιανόητο, απίστευτο και δύσκολο να το κατανοήσει ο απλός πολίτης που βρίσκεται Φυλακισμένος  στο σπίτι του  την απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να διανείμει Κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και στους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής  ύψους 13,5 εκατομ. Ευρώ!

Η ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

Την ίδια ώρα και μετά το κλείσιμο των επιχειρήσεων και τη μείωση στο 50% όλων των μισθών και να τρέχουν οι λογαριασμοί ΔΕΗ,ΝΕΡΟΥ και ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ…τα κόμματα επιχορηγούνται με 13,5 εκ ευρώ!!!! Πιο ανεύθυνοι και πιο προκλητικοί  δεν γίνεται να υπάρξουν..Τα μαγαζάκια τους τα χρηματοδοτούν!!!

Στο κόσμο αυτό που του σταμάτησαν τη ΖΩΗ &  εφόσον έχουν φυλακίσει τους πολίτες  στα σπίτια τους και έκλεισαν το Λιανεμπόριο και τις επιχειρήσεις θα έπρεπε  από τη πρώτη στιγμή να έχουν πάρει το Κάθετο μέτρο για ολα τα Νοικοκυριά  να μην χρεώνεται κάνεις πολίτης ΔΕΗ ,ΟΤΕ και ΝΕΡΟ!!! Τα άλλα  μέτρα χρηματοδότησης είναι για το θεαθήναι ..

Ποιος θα προλάβει να πάρει βοήθημα μέχρι τον Ιούνιο???? Και για τις επιχειρήσεις το έκαναν ΕΠΙΣΤΡΕΨΙΜΟ!!!! Μέχρι τον Ιούνιο το ρεύμα ,το νερό και τα τηλέφωνα τρέχουν…Και η Κυβέρνηση κάνει πως δεν το καταλαβαίνει…Αν η ΔΕΗ αρχίσει και κόψει το ρεύμα σε σπίτια τι θα γίνει?

Γι αυτό όσο κρατά η κατάσταση ανάγκης και οι Ελληνες θα είναι Φυλακισμένοι με κλειστές τις επιχειρήσεις τους να μην εκδίδονται λογαριασμοί ρεύματος ,Νερού και τηλεφώνου γιατί αυτά είναι Κοινωνικά αγαθά που θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ.Μεχρι να επανέλθουμε στη προτέρα κατάσταση..

Σύμφωνα τώρα με τη σχετική ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών και την υπογραφή του γενικού διευθυντή Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρου Οικονόμου  η υπ΄  αριθμ. 19724/2020 απόφαση άναψε το «πράσινο φως» για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση  και κρατική  χρηματοδότηση  για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς σε πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020.

Από τα 13,5 εκατομμύρια, τα 11,25 εκ. χορηγούνται ως Τακτική Κρατική Χρηματοδότηση και ακόμη 2,25 εκ. ως Κρατική Χρηματοδότηση για Ερευνητικούς και Επιμορφωτικούς Λόγους με βάση το νομοθετικό πλαίσιο που στηρίχθηκε αρχικά στον νόμο 3023/2002.

Παρακρατείται ποσό 281.250 ευρώ που αναλογούν στην Χρυσή Αυγή για όσο διαρκεί η δίκη κατά στελεχών του κόμματος και θα καταβληθούν μόνον εφόσον εκδοθεί αθωωτική απόφαση.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close