0 Γαλιατσάτος με τον κουμπάρο του πιέζει τους υπαλλήλους της ΠΙΝ να υπογράψουν μέχρι την Πέμπτη την έκθεση αυτοψίας για τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Αφόρητες πιέσεις από τον Περιφερειάρχη κ.Θεοδωρο Γαλιατσάτο και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Περιφέρειας  κ.Σκορδίλη ασκούνται σύμφωνα με πληροφορίες προς τους Υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (ΠΙΝ) για να υπογράψουν την έκθεση αυτοψίας.

Ο κ.Γαλιατσάτος για να πάρει τις υπογραφές των υπαλλήλων της Διεύθυνσης περιβάλλοντος δεν έχει τοποθετήσει ως θα όφειλε  στην Διεύθυνση της Περιφέρειας τον κ.Παυλο Μεταλληνό για να ασκεί πιέσεις ο κουμπάρος του και αναπληρωτής κ.Σκορδίλης…Η Κουμπαριά έχει γίνει με την βάπτιση του παιδιού του κ.Σκορδιλη από τον Περιφερειάρχη κ.Γαλιατσάτο..

Ο Περιφερειάρχης έχει προθεσμία να τον τοποθετήσει έως την Δευτέρα 25/02/2019…Γι αυτό καίγεται μαζί με τον κουμπάρο και πιέζουν τα άτομα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος…Ηδη έγινε επίσκεψη στην Εισαγγελία με επικεφαλής Παράταξης της ΠΙΝ για την καθυστέρηση τοποθέτησης (έπρεπε να είχε τοποθετηθεί εδώ και 10 ημέρες) του Κανονικού Διευθυντή κ.Μεταλληνου για να ερευνηθεί παράβαση καθήκοντος απο πλευράς κ.Γαλιατσάτου.

Ο “πόντικας” οπως τον αποκαλούσαν στα συνθήματα τους  στη διαμαρτυρία  έξω από τα γραφεία της ΠΙΝ οι κάτοικοι της Λευκίμμης  έδωσε τελεσίγραφο στους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος να εχει τις υπογραφές τους εως την Πέμπτη 28/02 για να υπογράψει  στην συνέχεια την αδειοδότηση του Παράνομου ΧΥΤΥ Λευκίμμης..και μην πιστωθεί το πρόστιμο των 4,7 εκατομυρίων ευρω.

Οι υπάλληλοι πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα υπογράψουν αλλά θα αναφέρουν τη διαφωνία τους!!!!…Πραγματικά ετσι και επαληθευτούν ολα αυτά μιλάμε οτι το ΣΥΡΙΖΑ εχει καουμπόυδες πολιτικούς που μπορούν να κάνουν τα “παντα” λειτουργώντας κάτω απο το Τραπέζι  και με μεθόδους που δεν έχουμε ξαναζήσει..

Εδω υπάρχουν ποινικές ευθύνες που σίγουρα θα αναζητηθούν απο τους κατοίκους της Λευκίμμης για όλους όσους λειτουργούν  σε βάρος του περιβάλλοντος και σε βάρος των Δημοτών…Κάποιους τους μεθάει η εξουσία και γίνονται καουμπόηδες  αλλά όταν χάσουν τη καρέκλα ερχεται η ΝΕΜΕΣΙΣ….

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button