Ου ρουφιανέψεις και ου πληρώσεις το χαράτσι

Posted by Tigris Tigis

Μιλώ για την ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από το ΚΕ.ΠΥ.Ο. που λάβατε οι περισσότεροι και σας πληροφορεί πως στη Δ.Ο.Υ. σας έχει βεβαιωθεί πως υπάρχουν ανείσπρακτα υπόλοιπα Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.(χαράτσι) του έτους 2011, για τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος…. Παρακάτω αναφέρει το Α.Φ.Μ σας, τον αριθμό παροχής ρεύματος, το χαράτσι που δεν πληρώσατε, και τη διεύθυνσή σας. ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΜΕΧΡΙ 31.01.2013


Σε περίπτωση (λέει ) που δεν είστε πλήρης κύριος η επικαρπωτής στο ανωτέρω ακίνητο, παρακαλούμε να προσέλθετε (ως πρόβατο, καρφί,και μακάκας) στην ανωτέρω Δ.Ο.Υ. και να γνωστοποιήσετε (καρφώσετε τον εαυτό σας,η τον σπιτονοικοκύρη σας) τα στοιχεία του κύριου η επικαρπωτή κλπ κλπ , ώστε να διαγραφεί το ποσό (χαράτσι) από σας *(δεν έχουν δικαίωμα να σας φορτώσουν χαράτσι άλλου, τους ζητάτε και αποζημίωση μετά) και να βεβαιωθεί ποιος είναι ο υπόχρεος (εγκληματίας, ληστής, ανεπρόκοπος που δεν έχει να πληρώσει τα γ@μισι#τικα των αποτυχημένων αρχιλαμογιών που κατέστρεψαν τη χώρα, και τόλμησε να έχει δικό του σπίτι). Κι όλα αυτά με εντολή του γενικού διευθυντή ΚΕ.ΠΥ.Ο. Παναγιώτη Λαζαρίδη.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.

ΜΟΝΟ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΜΗΝΕΣ!

ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΦΑΠ ΤΟΥ 2010 ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΑΚ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ 2012 ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΗΔΗ ΤΑ ΜΑΛΛΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ !!!

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ!!

ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ 3 ΕΥΡΩ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ!!!!ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ!! ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!! 

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΡΓΟ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΦΟΥΚΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button