Ολοι απολυμένοι στην ΔΕΥΑΚ. Εκρυψαν απο την ενημέρωση απόφαση της αποκεντρωμένης και τις αλχημείες τους για να βάλουν 24 άτομα παράνομα από πρόγραμμα σε αορίστου χρόνου με αποτελεσμα να κλείνει η επιχείρηση..

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ?
Πατήστε επάνω για μεγέθυνση

Τα παλληκάρια του Τρεπεκλή στις 10/11/2011 μετέτρεψαν συμβάσεις εργαζομένων προγράμματος του ΟΑΕΔ από ορισμένου χρόνου σε σχέση εργασίας αορίστου χρόνου η  οποία δεν έγινε δεκτή από τον Υπουργό Εσωτερικών (έγγραφο αρ.πρωτ 2021/13/12/2011) οπότε αποκλείονταν κάθε παράταση κατ εφαρμογή του αρ.11 του Ν 3227/2004.

Επίσης προκύπτει εκ του πλαγίου παραβίαση του αρ.103 παρ 7&8 του Συντάγματος 1975/86/01 που απαγορεύει την πρόσληψη η την μονιμομοποίηση προσωπικού δίχως διαδικασία αξιολόγησης.

Επίσης η απόφαση δεν αναρτήθηκε στην Διαύγεια σύμφωνα με τις διατάξεις  του Ν 3861/10 που αναφέρει ρητώς ότι οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α κα β βαθμού καθώς και τα νομικά πρόσωπα και οι επιχειρήσεις τους έχουν την υποχρέωση να αναρτούν τις σχετικές αποφάσεις τους άλλως οι πράξεις των δεν εκτελούνται εάν δεν έχουν λάβει αριθμό διαδικτυακής ανάρτησης (ΑΔΑ).

Και δεν φθάνει αυτό στο χρόνο συγχώνευσης των ΔΕΥΑ Κέρκυρας συμπεριέλαβαν τους εργαζόμενους από το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ  κατατάσσοντας τους ως αορίστου χρόνου με νέα απόφαση τους αρ. 2-29/13-02-2013 με πρόεδρο τον κ.Πανδή χωρίς να υφίστανται οι κάλληλες απο το Νόμο προϋποθέσεις και η απόφαση της ΔΕΥΑΚ απερρίφθη την  υπ.αριθμό  4087/1887/29-03-2013 (ΑΔΑ ΒΕΑΘΟΡ1Φ-ΧΟΟ) Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Το σκεπτικό της απόρριψης αναφέρει ρητά ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ.109 παρ 2 του Νόμου 3852/10 Το προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των επιχειρήσεων που συγχωνεύονται μεταφέρονται στην νέα επιχείρηση  και κατατάσσεται σε αντιστοιχες θέσεις με αποφαση του ΔΣ ενω τα πρωτοπαλλήκαρα του Τρεπεκλή κ.Πανδης και κ.Μουζακίτης  με τα μέλη του ΔΣ τους χώσανε όλους μέσα μαζί με το μόνιμο προσωπικό χωρίς να προκύπτει η σχέση εργασίας κατά το χρόνο συγχώνευσης των ΔΕΥΑ Κέρκυρας.(ΦΕΚ 1155/Β/7-06-2011).

Τα παλληκάρια του Τρεπεκλή σήμερα κλαψουρίζουν  για τα 24 άτομα του προγράμματος αλλά απέκρυψαν όλες αυτές τις λοβιτούρες και τις παρανομίες.Η προηγούμενη διοίκηση Μουζακίτη Σπύρου  και η σημερινή του κ.Πανδή  με αποτέλεσμα να ακυρώσει η αποκεντρωμένη την απόφαση της ΔΕΥΑΚ και να  είναι απολυμένοι ΟΛΟΙ..
Και όταν ο Γενικός Διευθυντής κ.Αδαμ τους ενημέρωσε με έγγραφο την 05/09/13 αρ.πρωτ 5759 οτι όλα είναι στον αέρα και δεν μπορεί να πληρώσει κανέναν συνεδρίασε το ΔΣ  με παρόντες τους Πανδή Σπύρο, Κροκίδη Σπύρο, Σούλο Θωμα, Βλάσση Βαρβάρα ,Βεντούρα Σπύρο, Πανταζή Αννα, Γαβριηλίδη Δανιήλ και  Μίαρη Κώστα  στις 18/09/2013 και με απόφαση τους αρ.17-180 αποφάσισαν να  συνεχιστεί η μισθοδοσία τους παρά την απόρριψη της αποκεντρωμένης.!!!!!!!! 
ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ…ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΕΥΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ!!!!!
BRAVO ΤΡΕΠΕΚΛΑ!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

One Comment

  1. Σήμερα η Αποκεντρωμένη μας ενημέρωσε ότι για την προσφυγή της ΔΕΥΑΚ στην ανωτέρω απόφαση έχει εκδοθεί η ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ….Δεν την έχει δημοσιεύσει όμως ακόμη!!! Ψάχνουμε επίσης αν κοινοποιήθηκε στην ΔΕΥΑΚ.Αν απερρίφθη η προσφυγή (πιο πιθανό να έγινε) μιλάμε για ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ…Θα ενημερωθείτε αύριο με νέα ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button