Οι Αντιδήμαρχοι της Υδραίου με εκπλήξεις και αντιδράσεις στα Διαπόντια…

Πραξικόπημα αν το κάνει η Υδραίου αυτό δηλώνει ο Τοπικός σύμβουλος Σπ.Γουδέλης

Ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας απο τη Δήμαρχο κ.Μερόπη Υδραίου..Ο λόγος καθυστέρησης ήταν οι Αντιδημαρχίες στα Διαπόντια νησιά Ερείκουσα ,Μαθρακι και Οθωνοί.

Τελικα συμφωνα με πληροφορίες δεν θα είναι ο Αλέκος Κατέχης Αντιδήμαρχος Ερείκουσας αλλά ο Παναγιώτης Βαρούχας που δεν κατέβηκε με το συνδυασμό της Δημάρχου αλλα με το συνδυασμό του κ.Σπ.Νεράντζη !!!! και που επιπρόσθετα θα είναι και Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Τουρισμού.Επίσης ούτε στο Μαθράκι θα ειναι ο πρώτος σε ψήφους στο νησί Βασίλης Αργυρός αλλά θα οριστεί Αντιδήμαρχος Μαθρακίου ο κ Νικος Καλόγερος  και επιπρόσθετα Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και τέλος μόνο στους Οθωνούς θα είναι Αντιδήμαρχος  Οθωνών ο πρώτος σε ψήφους Μίμης Κατέχης και επιπρόσθετα Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας.

Η Δήμαρχος για να προλάβει τις αντιδράσεις θα επισκεφθεί αύριο την Ερείκουσα και  το Μαθράκι αλλά οι κάτοικοι και οσοι συμμετείχαν στις εκλογές με την παράταξη της είναι αντίθετοι στο κόψιμο του Αλέκου Κατεχη και του Βασίλη Αργυρού  και σκέφτονται προσφυγή στα αρμόδια όργανα για ακύρωση της απόφασης όταν ανακοινωθεί.

Ηδη εχουμε το χαραχτηρισμό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ απο το μελος του Τοπικού Συμβουλίου κ.Γουδέλη.Δειτε τι εγραψε στο διαδίκτυο το απόγευμα:

 

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑ Ο Κ. ΠΑΝΟΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΑΤΖΗ? Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ Κ.ΑΛΕΚΟΣ ΚΑΤΕΧΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΕΙΚΟΥΣΑΣ?

Οσο για τις υπόλοιπες Αντιδημαρχίες σύμφωνα με πληροφορίες έχουν επιλεγεί ως εξης:

Αντιδήμαρχος Οικονομικών : Σπύρος Παντελιός

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: Γιάννης Σερεμέτης

Αντιδήμαρχος Πρόνοιας: Ανδρέας Σκούπουρας.

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού: Χρυσούλα Τόμπρου.

Αντιδήμαρχος Παιδείας: Μαρία Ζερβού.

Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας: Θεοχάρης Γιώτης.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button