Νταήδες ελεγκτές ξυλοκόπησαν επιβάτη σε τρόλεϊ λίγες μέρες μετά τη Δολοφονία του Θανάση Καναούτη!!!

Λίγες μέρες μετά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Θαναση Καναούτη στο τρόλεϊ για Περιστέρι είχαμε άθλια συμπεριφορά ελεγκτών στο τρόλεϊ Αθήνα – Πειραιά.Μάλιστα οι νταήδες ελεγκτές τσάκισαν στο ξύλο επιβάτη γιατί τους ρώτησε αρχικά όταν ζητούσαν να πληρωθεί πρόστιμο επί τόπου από αλλοδαπούς χωρίς να κόψουν βεβαίωση παράβασης.Στη συνέχεια οι νταήδες βλέποντας ότι τους πήραν πρέφα σταμάτησαν το δρομολόγιο έκλεισαν το κόσμο στο λεωφορείο και ο επιβάτης άνοιξε με το μπουτόν ασφαλείας για να φάει το ΞΥΛΟ της αρκούδας…Διαβάστε αναλυτικά όπως το καταγράφει το newsit.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα καταγγέλλει ο κ. Βασίλης Καλαμβόκας, δύο ελεγκτές μαζί με τον οδηγό φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια έναν άντρα, όταν εκείνος διαπίστωσε πως προσπαθούσαν να εισπράξουν πρόστιμα από αλλοδαπούς χωρίς να επιδείξουν μπλοκ βεβαίωσης παράστασης.

Ρώτησε τους έλεγκτές γιατί δεν έκοβαν αποδείξεις για τα πρόστιμα κι έφαγε ξύλο!


Όπως ο ίδιος περιγράφει, την Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2013, επέβαινε στο τρόλεϊ 21 της γραμμής Αθήνα- Νίκαια, όταν στη στάση του στρατοπέδου Ρουφ, επί της Π. Ράλλη δύο ελεγκτές μπήκαν στο τρόλεϊ. Οι ελεγκτές εντόπισαν έναν αλλοδαπό χωρίς εισιτήριο και του ζήτησαν να πληρώσει πρόστιμο χωρίς όμως να επιδείξουν το μπλοκ βεβαίωσης παράβασης. Όταν συνέχισαν την ίδια πρακτική σε μια αλλοδαπή ασιατικής καταγωγής, ζητώντας της 36 ευρώ, ο κ. Καλαμβόκας υποστηρίζει πως επενέβη ρωτώντας γιατί δεν δίνεται απόδειξη παράβασης για να πάρει την εξής απάντηση από τους δύο ελεγκτές: «Κάνε την δουλειά σου εσύ».


Ο οδηγός κατέβηκε από το τρόλεϊ κελίνοντας μέσα όλους τους επιβάτες


Σύμφωνα πάντα με όσα καταγέλλει ο ίδιος, ζήτησε από τους ελεγκτές να τον αφήσουν να αποβιβαστεί, τόσο αυτόν όσο και την αλλοδαπή, ενώ παράλληλα αρκετοί από τους επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των ελεγκτών. Ως αποτέλεσμα ο οδηγός κατέβηκε από το τρόλεϊ κλείνοντας τις πόρτες και κρατώντας μέσα κλειδωμένους όλους τους επιβάτες. Μάλιστα τηλεφώνησε στην αστυνομία και ζήτησε να μεταβεί στο σημείο γιατί “κινδυνεύει η ζωή τους”.


Στη συνέχεια της καταγγελίας, αναφέρεται πως ο κ. Καλαμβόκας πάτησε το κουμπί κινδύνου κι έτσι άνοιξε η πίσω πόρτα κια κατέβηκε ο ίδιος. Αυτό όμως φαίνεται πως εξόργισε τον οδηγό με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει και να τον ρίξει κάτω στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια κατέβηκαν και οι δύο ελεγκτές και άρχισαν να τον κλωτσούν μετά μανίας στο κεφάλι. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι φώναζαν πως είναι δήθεν πορτοφολάς και κλέφτης για να δικαιολογήσουν προφανώς τις πράξεις τους στον κόσμο που κοίταζε.


Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button