Μαιμού “συνεδρίαση” Δημοτικού Συμβουλίου με Εισαγγελέα και αστυνομικές δυνάμεις.(Φωτό & video)

Η απαράδεκτη πρόεδρος κ.Μουζακίτη φώναζε τα ονόματα στο προηγούμενο ΔΣ για να φτιάξει απαρτία κατασκευασμένη έτσι ώστε να κάνει την επόμενη συνεδρίαση βάσει του Νομου συνεχιζόμενη και να μπορεί να λάβει αποφάσεις με όσους Δημοτικούς συμβούλους υπάρχουν..Δηλαδή τρεις και ο Κουκος….Μάλιστα για πρώτη φορά το δήθεν συνεχιζόμενο συμβούλιο το έστησαν να γινει στην Ιόνιο Βουλή και οχι στο Μον Ρεπό..

ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΤΣΟΠΆΝΗΣ?

Δηλαδή ο Δημαρχος εγινε Τσοπάνος και πήρε τα πρόβατα του να συνεδριάσουν σε αλλη στανη!!!! Δεν εχουν ιχνος Δημοκρατίας..Δεν υπάρχει….Να παίρνει το Δημοτικό Συμβούλιο στη μασχάλη του και να το πάει οπου νομίζει  οτι δεν θα εχει αντιδράσεις…Και εκείνη η “μουσίτσα” πρόεδρος να ακολουθεί το Τσοπάνη σε αλλη στάνη!!!! ΠΡΟΒΑΤΑ ειναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Νικολούζο?

Δημοτικοί σύμβουλοι οπως ο κ.Ρεδαιστινός και κ.Γκουσης έθεσαν τη πλαστότητα της απαρτίας…και την Αντιδημοκρατική συμπεριφορά και το κολπο για να νομιμοποιήσουν τη συνεδρίαση με τους τρεις και το κούκο Δημαρχο!!! ΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΕ ΣΤΥΛ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ!!!!! Καλύτεροι “ηθοποιοι” σε Δημοτική ομάδα δεν εχουν ξαναπεράσει…

Η πρόεδρος κ.Μουζακίτη  ανακοίνωσε οτι ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Οι Αγωνιστές κάτοικοι της Λευκίμμης διαμαρτύρονταν συνεχώς και είχαμε την επέμβαση της Αστυνομίας….Λογω παρουσίας καναλιών και Μεσων Ενημέρωσης έγινε  ήρεμη επέμβαση για να βγάλουν εξω τους κατοίκους για να συνεχιστεί το θέατρο της δήθεν νόμιμης συνεδρίασης!!!!

 

Ο Δημοτικός συμβουλος κ.Βλάχος ανεφερε οτι η προσβολή αυτη σε αυτο το Ιστορικό κτίριο και η επέμβαση της Αστυνομίας αποτελει κατάλυση της ιδιας της Δημοκρατίας.Οποιοι δεν έχουν δημοκρατική αντίληψη θα πρέπει να παραιτηθούν και να πάψουν να εκπροσωπούν τον λαό.

 

NTΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗ

Camera Στάθης Σκούρας        Επεξεργασία: amazonios

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button