Η ώρα ήρθε…Είστε έτοιμοι?….Κάντε την προσευχή σας οταν αρχίσει το κτύπημα στη Συρία!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ;;;;;
ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;;;;;
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ, ΤΩΡΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΣ.. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΑ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΔΕΣΜΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ ΜΙΑΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ.. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ..!!
ΜΑΘΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ-ΜΕΓΑΛΟΙ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ.
ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.. Η ΔΙΕΥΡΥΜΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΠΕΙΛΗ ΖΩΗΣ, ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΩΝ.. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.. ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ “ΕΧΟΥΜΕ”..

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close