Η επιστολή της Digea για το κόψιμο της ΕΡΤ και του 902

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έλαβε και φέρνει στην επιφάνεια το χαρακτηρισμενο ως ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ έγγραφο οδηγιών της Digea για τον τρόπο απαντήσεων σε πιθανές ερωτήσεις για το κόψιμο του σήματος της ΕΡΤ και του 902.Είναι χαρακτηριστική η τελευταία παράγραφος του κειμένου γραμμένη με κεφαλαία:


” ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩ (sic) 2106838700″


Τι θέλουν να αποφύγουν οι υπεύθυνοι της DIGEA και κρύβουν τα ονόματα τους και την διεύθυνση τους;

Μήπως αντιδράσεις πολιτών;

Η σπουδή τους να μην ξεφύγει προς τους πολίτες κανένα στοιχείο τους φαίνεται από το

γεγονός ότι δεν διάβασαν μια δεύτερη φορά το κείμενο πριν το στείλουν και έτσι δεν διόρθωσαν την λέξη – ρήμα ΤΗΛΕΦΩΝΩ με το σωστό ΤΗΛΕΦΩΝΟ ..

Τι θέλετε να κρύψετε κύριοι της DIGEA;ΘΕΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ 902

ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ-ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ-ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Γιατί κόψατε τον 902?

Από τις αρμόδιες αρχές μας ζητήθηκε, να διακόπτεται άμεσα οποιαδήποτε εκπομπή προγράμματος φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής αυτής, ως παράνομη.


Γιατί είναι παράνομη?

Διότι από τις 11/6 και 12 τα μεσάνυχτα και ως τη σύσταση νέου φορέα έχει πάψει η εκπομπή οποιουδήποτε προγράμματος που φέρει το σήμα της ΕΡΤ ή θυγατρικής της.


Και ποιος σας έδωσε το δικαίωμα?

H Digea είναι Πάροχος Δικτύου και Υπηρεσιών Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, που λειτουργεί υπό καθεστώς Γενικής Αδείας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ). Ως τέτοιος, μπορεί να εκπέμπει ψηφιακά το σήμα νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών που μεταδίδουν αδειοδοτημένο από τις αρμόδιες αρχές πρόγραμμα.


Το τηλεοπτικό περιχόμενο των σταθμών υπόκειται εξ ολοκλήρου στον έλεγχο και την έγκριση των αρμοδίων κρατικών φορέων και η Digea δεν έχει τη δυνατότητα αυτοτελούς απόφασης επί της εκπομπής ή όχι κάποιου τηλεοπτικού σταθμού.


Σε περίπτωση που δεν πληρούνται τα παραπάνω κριτήρια, η Digea είναι υποχρεωμένη να συμμορφώνεται με τα όσα προβλέπουν οι αρμόδιες αρχές.


Γιατί κόψατε την ΕΡΤ?

Τα κανάλια της ΕΡΤ δεν εκπέμπονται μέσω Digea. Η ΕΡΤ ως ένας από τους αδειοδοτημένους παρόχους δικτύου εξέπεμπε το ψηφιακό σήμα των καναλιών της μέσω δικής της πλατφόρμας.


ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:


“Το τηλεφωνικό μας κέντρο έχει λάβει εκπαίδευση και παρέχει πληροφόρηση σε σχέση με την ψηφιακή μετάβαση και τα όποια ζητήματα, απορίες και προβλήματα σχετίζονται με αυτήν. Για ερωτήματα πέρα της ψηφιακής μετάβασης δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες.”


ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ DIGEA ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 6838700.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button