Εδιωξε τη νεκροφόρα από το Ζάναντου ο Αντίοχος και μεταφέρθηκε ανάμεσα σε πατάτες και ντομάτες ο νεκρός με άλλο πλοίο!!!!

ΦΩΤΟ απο την μεταφορά του νεκρού από την νεκροφόρα στο πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ στον Αγιο Στέφανο Αυλιωτών Κέρκυρας

Την Παρασκευή 26/07/19 μεταφέρθηκε φέρετρο  με νεκρό με το πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ για την Ερείκουσα. Το φέρετρο τοποθετήθηκε στο δάπεδο του πλοίου μεταξύ από σάκους με πατάτες και ντομάτες και αγγούρια.Στο νησί της Ερείκουσας όταν έφθασε το πλοίο το φέρετρο τοποθετήθηκε σε ανοικτό φορτηγάκι και από εκεί στην εκκλησία για την νεκρώσιμη ακολουθία και στη συνέχεια ταφή του νεκρού.

Όλα αυτά συνέβησαν γιατί ο πλοιοκτήτης του πλοίου ΖΑΝΑΝΤΟΥ κ.Κώστας Αντίοχος ΑΡΝΗΘΗΚΕ να μεταφέρει την νεκροφόρα του Γραφείου κηδειών κ.Μακη Κουλούρη με την δικαιολογία οτι δεν έχει χώρο για την νεκροφόρα.Το πλοίο που έχει δρομολογηθεί στη γραμμή των Διαποντίων Νησων (Ερείκουσα,Μαθράκι Οθωνοί) δεν έχει την δυνατότητα να μεταφέρει πάνω από 3 ΙΧ και την τροφοδοσία για τα τρία ακριτικά νησιά. Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα δημοσιεύματα αλλά δεν ελήφθησαν υπόψη από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Στο συγκεκριμένο γεγονός ο πλοιοκτήτης όφειλε ακόμη και αν είχε γίνει κράτηση να ακυρώσει μια από αυτές και να δώσει προτεραιότητα στη μεταφορά της νεκροφόρας με το νεκρό.Η οικογένεια πιθανόν μέσα στη θλίψη της για την απώλεια του ανθρώπου της δεν το κατήγγειλε στο Λιμεναρχείο Κερκυρας.Το θέμα είναι ότι ο κ.Αντίοχος πέραν των αντιπαραθέσεων που έχει δημιουργήσει δεν  έβαλε τη νεκροφόρα στο πλοίο ώστε να μεταφερθεί ο νεκρός με αυτή στην Ερείκουσα και από εκεί αξιοπρεπώς στο κοιμητήριο της εκκλησίας.

Ετσι όλοι όσοι ταξίδεψαν με το πλοίο ΠΗΓΑΣΟΣ χθες Παρασκευή 26/07/19 είδαν να έρχεται η νεκροφόρα στο Λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου και να βάζουν το φέρετρο με το νεκρό στο μικρό χώρο που έχει στο δάπεδο και γύρω από αυτό να είναι μέρος της τροφοδοσίας του νησιού με τσουβάλια από πατάτες και καφάσια με ντομάτες κ.α

All-focus

Η εικόνα είναι σοκαριστική και δεν αρμόζει να γίνεται η μεταφορά κατά αυτόν τον άθλιο τρόπο και όλα αυτά μέσα στην Τουριστική περίοδο με τουρίστες  και επισκέπτες που ταξίδευαν στο δρομολόγιο της Παρασκευής. Επίσης η άρνηση μεταφοράς της νεκροφόρας  είχε συνέπεια να μεταφερθεί  ο νεκρός από το Λιμάνι της Ερεiκουσας με ανοικτό φορτηγάκι στην Εκκλησία  για να τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία.

Αν ο πλοιοκτήτης  κ.Κ.Αντίοχος του ΖΑΝΑΝΤΟΥ εβαζε την νεκροφόρα στο πλοίο δεν θα είχαμε αυτές τις σκηνές ντροπής και προσβολής της διαδικασίας μεταφοράς νεκρού στην τελευταία κατοικία του αποθανόντος…Ο Αντίοχος με τις ενέργειες του έχει γυρίσει πίσω τα νησιά πολλά χρόνια πίσω…Ολα αυτά περνούν οι μόνιμοι κάτοικοι και πολλά άλλα “καταπίνοντας” τις ενέργειες του Αντίοχου και την συμπεριφορά του.

All-focus

Το Φέρετρο στην Νήσο Ερείκουσα μεταφέρεται με φορτηγάκι προς την εκκλησία γιατί ο Αντίοχος δεν δέχθηκε τη νεκροφόρα στο πλοίο της γραμμής ΖΑΝΑΝΤΟΥ που μπορεί να μεταφέρει ΙΧ!!!

Η νεκροφόρα που δεν δέχθηκε ο Αντίοχος να μπει στο πλοίο του ΖΑΝΑΝΤΟΥ.Το Γραφείο Κηδειών έκανε ότι μπορούσε μέχρι το Λιμανάκι του Αγίου Στεφάνου.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button