Απαγόρευσαν σε αρχηγό κόμματος την εισοδο στις Χαβούζες της Κέρκυρας (video)

Αστυνομικός Διευθυντής και Δήμαρχος Κέρκυρας σε πλήρη συνεργασία για την απαγόρευση εισόδου του αρχηγού της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη.Ο Δήμαρχος Κέρκυρας που κρύφτηκε στα τηλεφωνήματα του κ.Λαφαζανη ως δικτάτωρ έδωσε εντολή στον Αστυνομικό Διευθυντή να μην αφήσει τον κ.Λαφαζάνη να επισκεφθεί αρχικά την Παρασκευή 13/07  το ΧΥΤΑ ΤΕμπλονίου και στη συνέχεια σήμερα Σάββατο το ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία δέχεται χτυπήματα από ένα Δήμαρχο που ευθύνεται για την κατάσταση που βρίσκεται η Κέρκυρα γιατί σταμάτησε το Εργοστάσιο Ολοκληρωμένης διαχείρισης και μοιράζει εκατομμύρια σε Ιδιώτες να τα ρίχνουν σε λακκούβες διαλύοντας την οικονομία της Κερκυρας και το περιβάλλον.

Η Εισαγγελέας Κέρκυρας μετέφερε στον κ.Λαφαζάνη οτι αυτό που κάνει ο Αστυνομικός Διευθυντής με την απαγόρευση τελεί εν παρανομία. Οτι η πράξη του ήταν έκνομη…Μετα από τη φασιστική αυτή κίνηση του Δημάρχου που εκτελούσε κατ εντολήν του ο Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας   ο κ.Λαφαζάνης δήλωσε ότι θα καταθέσει μήνυση στον Δήμαρχο Κέρκυρας , Κώστα Νικολούζο , στον αντιδήμαρχο Σπύρο Ασπιώτη , αλλά και στον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close