Όταν τα έλεγα αυτά που ήρθαν και αυτά που θα ζήσουμε με λέγανε τρελό!!!!

g paΠολλοί ήταν αυτοί που προειδοποιούσαν για τα δεινά… που τελικά ήρθαν. Αλλά τότε, αντί να ανοίξουν τα αυτιά τους μερικοί και να ερευνήσουν αυτά που έλεγαν οι «τρελοί», σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλύτερα να κοροϊδέψουν και να απαξιώσουν αυτούς που τα έλεγαν.

Θυμάμαι, πριν από 6-7 χρόνια καθόμουν με διάφορες παρέες φίλων και γνωστών και τους έλεγα για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, για τους τραπεζίτες, για το ΔΝΤ, για διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής και πολλά άλλα που είχαν συμβεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Τα σημάδια ήταν εκεί, η Ελλάδα απλά έπαιρνε σειρά, αλλά κανείς δεν το έβλεπε. Εκτός φυσικά από κάποιους «τρελούς».

Πριν τις εκλογές, τους έλεγα ότι ο ερχομός του Σύριζα στην εξουσία, θα σημάνει και το ξεκίνημα της καταστροφής του Ελληνισμού. Τους έλεγα ότι οι του Σύριζα είναι ανθέλληνες και εθνομηδενιστές και σύντομα, αν εκλεγούν, θα βάλουν μπρος να καταστρέψουν οτιδήποτε Ελληνικό. Οτιδήποτε εθνικό. Θα κάνουν τα πάντα να μετατρέψουν τους νέους Έλληνες που θα γεννηθούν σε ραγιάδες. Θα τους κάνουν να σιχαίνονται οτιδήποτε Ελληνικό.

Τότε, με αποκαλούσαν τρελό. Μου έλεγαν να πάω να κάνω παρέα με τον τρελό που γυρίζει την πλατεία και φωνάζει για τη Δευτέρα παρουσία.

Τώρα;; Τώρα που ήρθαν τα δεινά;; Τι λέτε;;;

Ήρθε το ΔΝΤ, ήρθαν οι τραπεζίτες να μας τα πάρουν όλα, και ο Σύριζα έχει ξεκινήσει την ολοκληρωτική διάλυση του Ελληνισμού, με την κ. Τασία, τον Φίλη και την Αναγνωστοπούλου.

Θέλουν να μετατρέψουν τους αυριανούς Έλληνες σε ρομπότ. Σε άψυχα όντα που θα πιστεύουν μόνο στο δολάριο (ή στο Ευρώ). Όντα χωρίς πατρίδα, χωρίς θρησκεία, χωρίς εθνική υπερηφάνεια, χωρίς τίποτα. Άψυχα όντα που θα σιχαίνονται τον Ελληνισμό, που θα σιχαίνονται τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις.

Ο Φίλης μαζί με την Αναγνωστοπούλου συνεχίζουν το έργο τους ανενόχλητοι.

Και την ώρα που τα κάνουν όλα αυτά, φέρνουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες (πολλοί από αυτούς ακραίους) που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για τον Αλλάχ. Άτομα που «ακούν» μόνο στις εντολές του δικού τους Θεού. Σε αυτούς φυσικά, κανείς δε θα τολμήσει να τους πει ότι ο Θεός τους είναι «ντεμοντέ», κανείς δε θα τολμήσει να κοροϊδέψει ή να ανεβάσει θεατρικές παραστάσεις όπου θα δείχνει ότι ο Θεός τους είναι αδερφή. Κανείς δε θα τολμήσει να καταργήσει τα θρησκευτικά τους στα δικά τους σχολεία που βρίσκονται εντός Ελλάδας.

Παρόλο τα χιλιάδες βίντεο που υπάρχουν στο Internet όπου δείχνουν λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ευρώπη να λένε ότι σκοπός τους είναι η επιβολή της Σαρία στην Ευρώπη, κανείς δεν αλλάζει πολιτική και μυαλά. Αντιθέτως οργανώνουμε και γιορτές για να τους καλωσορίσουμε. Αυτοί λένε ότι θα μας λιθοβολήσουν και θα μας σφάξουν, και εμείς τους χειροκροτούμε!

Για αυτούς (και τους αριστερούς και «προοδευτικούς» φίλους τους), θα χτιστούν τζαμιά, ενώ για τους υπόλοιπους θα κλείσουν οι εκκλησίες. Για αυτούς θα αλλάξουμε εμείς. Θα σβήσουμε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία για να μην ενοχληθούν οι αριστεροί και οι λαθραίοι.

Θα καταστρέψουμε τον Ελληνισμό και όλα τα ιδανικά του, για να ικανοποιηθούν οι αριστεροί-ξεφτίλες και οι λαθρομετανάστες.

Βέβαια, δε φταίει ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Φίλης, ούτε η κ. Τασία, ούτε η Αναγνωστοπούλου, ούτε οι Αριστεροί, ούτε οι εθνομηδενιστές, ούτε οι άθεοι, ούτε κανείς από τους ανθέλληνες του Σύριζα.

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ: ΕΜΕΙΣ!

Εμείς τους ψηφίσαμε, εμείς τους ξαναψηφίσαμε. Είδαμε τι εστί αριστερά, αλλά πήγαμε ως Έλληνες και τους βάλαμε πάλι στην εξουσία. Ο Τσίπρας είπε ψέματα, μας εξαπάτησε όλους, αλλά παρόλο αυτά πήγαμε και τον ξαναβγάλαμε…. Και όσο υπηρετεί τα συμφέροντα, θα βγαίνει Πρωθυπουργός για πολλά χρόνια ακόμα!

Εξάλλου, στη Νέα Δημοκρατία τον Μεϊμαράκη ή τον Μητσοτάκη θα έχουν πρόεδρο. Άρα είτε Τσίπρα, είτε ένας από αυτούς τους δύο, η χώρα συνεχίζει την πορεία για την απόλυτη καταστροφή.

Ανάπτυξη μηδέν
Ανεργία για ύψη
Μικρομεσαίοι και ελεύθεροι επαγγελματίες προς καταστροφή
Ιδιωτικός τομέας στα συντρίμμια
Πλειστηριασμοί και κατασχέσεις
Υπογεννητικότητα των Ελλήνων σε σημείο μη-επιστροφής
Θεσμοί και Ελληνική ιστορία προς κατάργηση
Ενώ…

Ελεύθερη λαθρομετανάστευση και προστασία των παράνομων μεταναστών
Σύμφωνο συμβίωσης
Ελεύθεροι οι μεταλο-οφειλέτες
Ελεύθεροι όλοι της διαπλοκής
Ελεύθεροι όλοι οι απατεώνες
Αύξηση μισθών των δημοσίων (κομματικός στρατός)
Τι άλλο να σχολιάσουμε, και τι άλλο να πούμε…

Εγώ θα επιμείνω: ΣΥΡΙΖΑ = ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου ήσυχη, αφού προσπάθησα να πείσω φίλους και γνωστούς να μη ψηφίσουν τους ανθέλληνες και τους εθνομηδενιστές του Σύριζα.

Προσπάθησα να ανοίξω τα μάτια φίλων και γνωστών στα δεινά που έρχονται.

Ελπίζω στις επόμενες εκλογές (αν μας αφήσουν να ψηφίσουμε) να βάλουν μερικοί μυαλό… αλλά αμφιβάλλω…

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ STROUTHOKAMILOS

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button