Όποια Κυβέρνηση δεν εφαρμόσει την ID angenta 2020 πεθαίνει όπως της Πολωνίας

Τα μετρα θα περιορίζουν την ελευθερία για να φθάσουν στον αναγκαστικό εμβολιασμό μας

Βρισκόμαστε κάτω από τη μπότα της Νεας Τάξης …Όποιος τολμήσει και γράψει η καταθέσει την αντίθετη άποψη θα τον παρουσιάσουν ως τρελλό ως συνομωσιολόγο κλπ..

Ετσι έγινε και με τον Καρδιολόγο κ.Φαίδωνα Βοβολη που κατέθεσε την άποψη του..και του επιτέθηκε το πολιτικό σύστημα και ο Ιατρικός σύλλογος Αθηνών.Kατέθεσε την  άποψή του ως επιστήμονας διδάκτορας Ιατρικής  και κατέβασαν τις αναρτήσεις του…για να μην αφυπνιστεί ο πολίτης…

Εδω στο facebook έπεσαν τα Ellinika Hoaxes να τον φάνε .Να αναφέρουμε ότι τους έχει το Κοινωνικό δίκτυο να ελέγχει τις αναρτήσεις. Είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που δηλώνει οτι όλοι εκεί δουλεύουν τζάμπα και δέχονται δωρεές!!! Να θυμίσω ότι το site ellinika hoaxes είχε αρχικά εμφανιστεί ως μπλόγκ το 2017 και ανακοινώθηκε από την athens voice η οποία είναι γνωστό ότι προωθεί συστηματικά τις θέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με τη Διεθνή χούντα της Ν.Τ.Π που θέλει να ελέγξει το πληθυσμό και τους πολίτες όλων των Χωρών τα έχουμε ξαναπεί. Ολες οι Κυβερνήσεις εφαρμόζουν την ID antzenta 2020 που καταλήγει στον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας για να ελέγξουν τη ζωή και το θάνατο των πολιτών και να αποφασίζουν στο πως θα ζήσουμε και πόσο θα ζήσουμε..Αυτό θα το ελέγχουν σε όσους εμβολιαστούν διότι αυτό που θα εκχίσουν στο σώμα  περιλαμβάνει γονίδια που καθιστούν την γυναικά άγονη αλλά και γονίδια που δρουν ως αργός δολοφόνος και εξασθενούν τον εγκέφαλο και το σώμα.

Οι κυβερνήσεις συνεπώς που τους ακολουθούν αυτό θα κάνουν για να σπάσουν την καραντίνα – φυλάκιση μας στα σπίτια.. Μέχρι και ο Τζόνσον στην Αγγλία άλλαξε γραμμή και εφαρμόζει τα μέτρα…

Οποια κυβέρνηση δεν το πράξει θα έχει την τύχη της Πολωνικής Κυβέρνησης!!! Πολύ δύσκολο να εναντιωθεί Κυβέρνηση σε αυτά τα ερπετά στον επιχειρούμενο εμβολιασμό αμφιβάλω αν θα υπάρξει διότι η προηγούμενη Κυβέρνηση της Πολωνίας που αντιτάχθηκε και δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς των Νεοταξιτών και των Φαρμακοβιομηχανιών το Δεκέμβρη του 2009 και δεν παράγγειλε κανένα εμβόλιο του Η1Ν1 κατά μια περίεργη συγκυρία χάθηκε όλη μαζί με τον Πρόεδρο της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι και ολη την Στρατιωτική ηγεσία της Χώρας(Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Στρατηγός Φραντσίσκεκ Γκαγόρ , ο επικεφαλής των επιχειρησιακών Δυνάμεων Μπρόνισλαβ Κβιατκόφσκι , ο Αργηγός Στρατου ,ο Αργηγός της αεροπορίας κ.α)   οταν έπεσε το Προεδρικό Αεροσκάφος (Φωτό) τον Απρίλιο του 2010 στο Σμόλενσκ της Ρωσίας.Η Πολωνία κατήγγειλε την πτώση ως επιχείρηση Δολοφονίας και κατηγόρησε τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας για σκόπιμη ενέργεια.

Συνεπώς έχουμε οι πολίτες να αντιμετωπίσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τα υπαλληλάκια τους τις Κυβερνήσεις μας που έχουν μετατραπεί σε νεκροθάφτες του Κόσμου σε εποικιστές κ.α .Μιλάμε για Παγκόσμια Δικτατορία και αδίστακτους τύπους που δεν πρόκειται να μας πουν την αλήθεια και θα εφαρμόσουν την atzenta ID 2020 που υπέγραψαν τον Ιανουάριο 2020 στη συνάντηση τους πίσω από κλειστές πόρτες στο Νταβός.

Μην ξεχνάτε ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε Πανδημία χωρίς να υπάρχει και τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης σπέρνουν το φόβο καθημερινά και η Ιστορία θα καταγράψει αυτή την κατάσταση ως μια από τις μεγαλύτερες Απάτες για να χειραγωγήσουν τις Οικονομίες να καταστείλουν τη διαφωνία και την άλλη άποψη και να σε αναγκάσουν να εμβολιαστείς για ελέγχουν το πληθυσμό.Το παίζουν Θεοί που κανονίζουν πως και πόσο θα ζήσεις…

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

ΑΡΘΡΟ-ΑΠΟΨΗ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button