Όλοι στον Ορφέα σήμερα 19/03 για την Οικονομική απελευθέρωση του Δήμου.Οι προδότες φαίνονται με τις πράξεις τους και τη σιωπή τους

Στον Κινηματογράφο  Ορφέα σήμερα στις έξη το απόγευμα η παρουσίαση του Χρηματοδοτικού προγράμματος 13 Δις για το Δήμο της Κέρκυρας από την  Ελεύθερη Κέρκυρα.
Θα προλογίσει ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοσιογράφος Χρόνης Προσαλέντης ενώ την ανάλυση του προγράμματος θα κάνουν οι ενεργοί πολίτες Γιάννης Καλογερόπουλος και Χρήστος Μπαλαντίνας.

Ο Δήμος Κέρκυρας αρνείται μέχρι σήμερα να ενημερωθεί για το θέμα της Χρηματοδότησης.Συμπολίτευση και αντιπολίτευση ΣΙΩΠΟΥΝ κανένας δεν ρωτά αν μπορεί να σωθεί ο Δήμος από τη Χρεοκοπία  αν και έχουν ενημερωθεί από 10 Ιανουαρίου και ξανά την 25η Φεβρουαρίου με εξώδικο που υπογράφουν 105 Δημότες.
13 Δις δεν τους ενδιαφέρουν?
Μήπως κάτι άλλο συμβαίνει?

Το εξώδικο έχει επισυναπτόμενο έγγραφο το πόρισμα του Δήμου Ιεράπετρας  αρ.πρωτ 148/07/01/14.Δηλαδή ο Δήμος έβαλε 5μελή επιτροπή (Τέως Δικαστή,Δικηγόρο,Οικονομολόγο,Πολιτικό Μηχανικό και Ηλεκτρονικό Μηχανικό,για να διαπιστώσει  Αν όντως είναι αλήθεια και προς το συμφέρον του Δήμου η άτοκη δανειοδότηση χωρίς εγγύηση κανενός περιουσιακού στοιχείου του Δήμου και χωρίς ποινική ευθύνη του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η επιτροπή γνωμοδότησε θετικά.

ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΑ 13 ΔΙΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ (ΧΡΕΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ) ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ?  

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ  ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ 


Μήπως κάποιοι δεν θέλουν την απελευθέρωση μας και την οικονομική μας ανεξαρτησία?

Κάποιοι παίζουν το ρόλο του Αρτέμη Μάτσα(Ρουφιάνος στους Γερμανούς).Θελουμε Ελληνες να σώσουμε το Δήμο και τους Δημότες.Να είστε όλοι εκεί στον ΟΡΦΕΑ……………

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button