Χωρίς γιατρό το Ελ.Βενιζέλος….Χάος για μια ένεση που χρειάζονταν επιβάτης της Aegean

aerodromioΤο υπέροχο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε “γυμνό” τη Δευτέρα που μας πέρασε.Το γραφείο πληροφοριών έκανε πως δεν ξέρει όταν χρειάστηκε γιατρός η νοσοκόμος να κάνει μια απλή αντιπηκτική ένεση 2 ωρες πριν την αναχώρηση του αεροσκάφους .Επιβάτης που ταξίδευε από Αθήνα για Κέρκυρα με την πτήση της Aegean( 19.15 ) τον έκαναν μπαλάκι πρός την αεροπορική εταιρεία και από εκεί προς το γραφείο πληροφοριών του Αεροδρομίου.Ο επιβάτης έφθασε στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος στις 17.25 και είχε πάρει εξιτήριο την ίδια μέρα από το Νοσοκομείο Αγ.Σαββας.

Στο γκισέ της ειδικής εξυπηρέτησης βρισκόταν εργαζόμενη της Aegean η οποία δεν θέλησε να δώσει το όνομα της και αφού συνενοήθη τηλεφωνικά απέστειλε τον επιβάτη να περιμένει γιατρό η νοσοκόμο στο baby room!!! πάνω από 45 λεπτά.Ακριβώς δίπλα ήταν άλλο ένα γραφείο του Ελ.Βενιζέλος που ανέφερε στον ασθενή-επιβάτη  να μην περιμένει εκεί αλλά να κατέβει στο ισόγειο να βρει γιατρό.Στις 17.50 ενημερώνεται η “χωρίς όνομα” υπάλληλος της aegean στο γκισέ της ότι δεν έχει έρθει κανένας και απαντά να περιμένει η ασθενής στο ίδιο σημείο.Οταν ήρθε η ώρα επιβίβασης στο αεροπλάνο 18.15  πήγε λικνιστή να ενημερώσει ότι δεν θα έρθει κανείς στο σημείο αυτό αλλά  πρέπει να τρέξει ο επιβάτης να βρει γιατρό μόνος του με κίνδυνο να χάσει τη πτήση.

Η αντιπηκτική ένεση μετά από χειρουργείο πρέπει να γίνεται στην ώρα της και τελικά ο ασθενής με κίνδυνο της ζωής του  για να μην χάσει τη πτήση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια για την ένεση και να περάσει στο έλεγχο χειραποσκευών και στην πύλη αναχώρησης Β3.Πραγματικά οι υπεύθυνοι του Ελ.Βενιζέλος  μήπως θέλουν να πάρουν βραβείο για τη φοβερή τους εξυπηρέτηση? Αλήθεια γιατί το Ελ.Βενιζέλος στέλνει μπαλάκι τον επιβάτη στην Αεροπορική εταιρεία να εξυπηρετήσει τον ασθενή-επιβάτη και δεν εξυπηρετεί αυτό? Όσο για την υπάλληλο της Aegean που δεν έδινε το όνομα της να την έχουν πάντα εκεί  στην ειδική εξυπηρέτηση να πεθάνει και  κανέναν πριν την πτήση!!!!

Υ.Γ : Στο Ιωάννης Καποδίστριας όταν έφθασε η πτήση (20.30)το Ιατρείο ήταν κλειστό και δεν υπήρχε ούτε εκεί ιατρός η νοσοκόμος!!!

Του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close