Χρυσές δουλειές με τον Κορωνοιό!!! Μείωση μισθού στο ΜΙΣΟ!!!! με Π.Ν.Π!!!

Με πράξη Νομοθετικού Περιεχομενου 50% κατω οι μισθοί!!!

ΑΠΛΑ ΚΑΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ” ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 50% ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ !!!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η Κυβέρνηση με Π.Ν.Π πέρασε μείωση μισθών στο μισό  όπως  ανέφερε και ο υπουργός Εργασίας κ.Βρούτσης.

Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου καθορίζει επακριβώς τα μέτρα που εξήγγειλε πρόσφατα η κυβέρνηση και ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο 9 όπου αναγράφεται το εξής:

  • α) Κάθε εργαζόμενος μπορεί να απασχολείται κατ’ ελάχιστο δύο (2) εβδομάδες με περίοδο αναφοράς τον μήνα, συνεχόμενα ή διακεκομμένα,
  • β) Ο ανωτέρω τρόπος οργάνωσης της εργασίας γίνεται ανά εβδομάδα και εντάσσεται σε αυτόν τουλάχιστον το 50% του προσωπικού της επιχείρησης.

“Χρυσές” δουλειές κάνει η Κυβέρνηση που δήθεν θα προστάτευε την εργασία με πρόσχημα ξανά τον Κορωνοιό έκοψε τους μισθούς  και την εργασία στη μέση!!! Χωρίς να καλύψει τους εργαζόμενους  για το πόσο που τους κόβεται!!!

 Για τους επόμενους 6 μήνες οι εργοδότες μπορούν να δίνουν το 50% του βασικού μισθού στους εργαζόμενους!!!. Ετσι δια της “βίας” κάθε εργαζόμενος θα απασχολείται είτε δυο εβδομάδες συνεχόμενες είτε μια εβδομάδα εργασίας με μια εβδομάδα αργίας εναλλάξ. Η προστασία κράτησε μόνο ένα μήνα!!!

Και όσο ο ιός θα συνεχίζεται μην σας ξαφνιάσει αν απολυθούν ολοι οι εργαζόμενοι γιατί το Κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει!!!!

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close