“Χάθηκες” αν περάσεις λαθραία στις Χώρες των Λαθρομεταναστών.Μόνο στη Χώρα μας λύνουν το πρόβλημα τους!!

Τι θα γινόταν άραγε σε περίπτωση που κάποιος προσπαθούσε να περάσει παράνομα τα σύνορα κάποιων χωρών απ αυτές που είτε που προέρχονται οι λαθρομετανάστες είτε όχι.

Αν λοιπόν περάσεις τα σύνορα του Αφγανιστάν το ποιο πιθανό είναι να βρεθείς νεκρός.

Αν περάσεις τα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας ή της Αλβανίας θα “φάς” 2 χρονάκια φυλακή.

Αν περάσεις τα σύνορα της Κίνας το ποιο πιθανό είναι να μην ξανακούσει κανείς για σένα.

Αν περάσεις τα σύνορα των ΗΠΑ θα πέσει το ανάλογο …βρομόξυλο και θα απελαθείς την άλλη μέρα.

Αν περάσεις τα σύνορα της “αγαπημένης” Βενεζουέλας το ποιο πιθανό είναι να θεωρηθείς κατάσκοπος των …ιμπεριαλιστών και να σε ξεχάσει η μάνα σου μέχρι να ξεμπερδέψεις.

Αν περάσεις τα κουβανικά σύνορα θα φυλακιστείς επ αόριστον μέχρι να αποφασίσουν πότε δε βαριούνται να σε δικάσουν.

Εαν περάσεις τα σύνορα του Ιράν πας στο δικαστήριο και επιβάλλεται ποινή φυλάκισης σε…..”πρότυπες” φυλακές μετά …αθλοπαιδιών.

Εαν όμως είσαι στους τυχερούς και περάσεις τα ελληνικά σύνορα τότε έλυσες το πρόβλημα το δικό σου της οικογένειας σου του …σογιού σου των φίλων και γνωστών σου μια και καλή.

Αφού θα βρεις δουλειά ,θα λάβεις δίπλωμα οδήγησης,κάρτα ασφάλισης,κουπόνια ,δωρεάν υγεία ,δωρεάν παιδεία,δωρεάν σπίτι και δωρεάν “κάρτα βγαίνω απ τη φυλακή” όπως αυτή που παίζαμε παιδιά στη Μονόπολη αφού ότι κι αν κάνεις βιασμό,ληστεία,λαθρεμπόριο ακόμα και φόνο σε λίγο θα είσαι ελεύθερος ώστε να …..”επανενταχτείς”. Με άλλα λόγια να ξανακάνεις τα ίδια.

Χώρια που υπάρχει και μεγάλη περίπτωση να λάβεις και την ελληνική υπηκοότητα με παράλληλο δικαίωμα ψήφου,απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεπληρώσεις τη “μεγαλοψυχία” και τον “ανθρωπισμό” των κυβερνώντων που τόσο κουράστηκαν για σένα και ξαφνικά να γίνεις μόνιμος και νόμιμος κάτοικος ποιο πολύ και απ τα κορόιδα Έλληνες ιθαγενείς που πλήρωναν χρήμα και αίμα εκατοντάδες χρόνια για να τα βρεις έτοιμα.

Και που οι ίδιοι δεν απολαμβάνουν ούτε το 1/3 αυτών των παροχών παρά μόνο το “δημοκρατικό” ξεζούμισμα και της τελευταίας δεκάρας που τους έχει απομείνει.

Αυτό είναι μια προσφορά προς τους Έλληνες των πολιτικάντιδων ,των ΜΚΟ του “Οpen Society” και της “φίλης” ΕΕ που θέλει να μας καταντήσει δημογραφική χαβούζα ώστε να απορροφά τζάμπα δούλους όποτε έχουν ανάγκη τα βιομηχανικά ανεπτυγμένα κράτη.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close