Φυτεύουν εκατοντάδες Μουσουλμανικές πόλεις για αντικατάσταση του Ελληνα (video)

Μόριες παντου απο τις Ελληνόφωνες Κυβερνήσεις...Η Γενοκτονία του Εθνους!!1

Ξεκίνησαν σήμερα οι συνομιλίες μεταξύ στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων γερμανΕλλάδας-Τουρκίας, στο πλαίσιο του στρατιωτικού διαλόγου για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών ομως….

Όπως ανακοινώθηκε οι συζητήσεις αφορούν στην επιλογή δραστηριοτήτων υλοποίησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), με σκοπό την αποφυγή έντασης, τη μείωση κινδύνου ατυχημάτων αλλά και της υποδοχής των χιλιάδων Λαθρο που μας στέλνουν οι Τουρκαλάδες για να υλοποιήσουν τα μέτρα αποικοδόμησης  των νησιών του Αιγαίου.

Mε διαλυμένο το σύστημα ασφάλειας των νήσων του ανατολικού Αιγαίου όποιος θέλει από οποιαδήποτε μέρος του κόσμου, μπορεί απλά να πάρει ένα φουσκωτό και να έρθει στην Ελλάδα, χωρίς καμία δυσκολία, σαν να μην υπάρχει χώρα.

Έχοντας πληροφορηθεί από τους Τούρκους, ότι έχουν να κάνουν με μια “μη-χώρα” και κανείς δεν πρόκειται να τους εμποδίσει να αποβιβαστούν και στη συνέχεια να ζητήσουν “άσυλο” με την βοήθεια κυκλωμάτων, απλώς έρχονται θεωρώντας όλη αυτή την περιοχή που ονομάζουμε Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους.

ΠΑΝΤΟΥ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΡΙΕΣ!!!!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close