Φυτεύουν εικοσι ακόμη Μουσουλμανικές πόλεις στην Ενδοχώρα!!!!

Στα σχέδια της κυβέρνησης βρίσκεται η δημιουργία 20 νέων ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ

Όπως αναφέρουν πληροφορίες θα πρόκειται για πόλεις που θα φυτευτούν και  οι οποίες θα έχουν δυναμικότητα από 500 έως και 2.000  λαθροεποίκους  η καθεμία, ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η διαμονή σε αυτές ενός αριθμού λαθρομεταναστων  που θα κυμαίνεται μεταξύ 20.000 και 25.000 ατομα.

Το τελικό σχέδιο για τη χωροθέτηση νεων Μουσουλμανικών πόλεων  αναμένεται να συζητηθεί σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου.

Βασικό κριτήριο για την απόφαση που θα ληφθεί, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά των λαθροεποίκων εισβολέων  στην υπόλοιπη Ελλάδα και κεντρικός στόχος που τον κρυβουν ειναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του ΕΛΛΗΝΑ πολίτη και να μεταφερθουν Τζιχαντιστες παντου για την ωρα του μοιράματος του Αιγαιου και του Ορυκτού μας πλουτου βαζοντας τους να επιτεθουν στους Ελληνες κατα την ωρα του μοιρασματος .

Για την εγκατάσταση των νέων ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ  θα συζητηθούν δύο περιοχές στην Κρήτη (Ρέθυμνο, Ηράκλειο), τέσσερις στην Πελοπόννησο (Μεσσήνη, Ναύπλιο, Τρίπολη, Σπάρτη), δύο στη δυτική Ελλάδα (Πύργος Αμφιλοχία), πέντε στη Στερεά Ελλάδα (Άμφισσα, Οινόφυτα, Θήβα, Λιβαδειά, Μαυρομαντήλα Φθιώτιδας), δύο στη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Λάρισα), τρεις στην Ήπειρο (Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), τρεις στη δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Φλώρινα, Κοζάνη) και μία στην κεντρική Μακεδονία (Πιερία).

Η κατάσταση αναμένεται εκρηκτική για τους γηγενείς που δεχονται τους Εισβολείς δια της βιας και απο ελληνόφωνες Κυβερνησεις που εξυπηρετουν Ξενα Κέντρα για την αποσταθεροποίηση της Χωρας αλλα και εν δυνάμει ξενο στρατο  που θα κτυπήσει την ωρα του μοιράσματος!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button