Φυλακή οι Ελληνες για να μην αντιδρούν και να εποικίσουν τη Χώρα με λάθρο…

Στηνουν Μουσουλμανικές πόλεις παντού..Γι αυτούς δεν υπάρχει συνωστισμός και ιός!!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ..ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ..Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ..

Η κατάσταση είναι τραγική. Η χώρα και όλοι οι Έλληνες είναι σε καραντίνα, αλλά η μεταγωγή των λαθρομεταναστών γίνεται με γοργούς ρυθμούς. Δούλεμα άγριο για να μην αντιδράσει κανείς. Και πολλοί από αυτούς τους λάθρο μπορεί να είναι φορείς του κορωνοϊού και θα τους φέρουν δίπλα στην πόρτα μας.

ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

Όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και εμείς με διαταγή της ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας βρισκόμαστε σε μεταγωγή η οποία ξεκίνησε στις 10:00 από Καστελόριζο με ενδιάμεσες στάσεις σε Ρόδο Σύμη και Κω, για να επιβιβαστούν παρατυποι μετανάστες, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας το πρωί του Σαββάτου.

Το πλοίο είναι τύπου καταμαράν κλειστό χωρίς να υπάρχει πρόσβαση σε ανοιχτό κατάστρωμα και έχει χωρητικότητα 394 άτομα. Οι συνοδοί είμαστε 40 άτομα και 374 οι παρατυποι μετανάστες με αποτέλεσμα όπως καταλαβαίνετε και βλέπετε στις φωτογραφίες να είναι αδύνατον να υπάρξουν τα κατάλληλα μέτρα για την μη μετάδοση του ιού.

Και ρωτάμε, που πήγαν όλες οι διατάξεις για τα μέτρα προφύλαξης για τον κοροναιο; για τον συγχρωτισμό μέχρι 10 άτομα; Για την ασφαλή απόσταση 1-2 μέτρων μεταξύ τών ανθρώπων; Ποιός θα είναι υπεύθυνος εάν κάποιος αστυνομικός ή μετανάστης έχει τον ιό και τον μεταδώσει η εάν προκύψει ένας η περισσότεροι θάνατοι από την συγκεκριμένη μετάδοση που σύμφωνα με τον νόμο τιμωρείται ως κακούργημα;

Συνολικά μονο στην Μαλακάσα έχουν μεταφερθεί από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέχρι και σήμερα 1.191 παράνομοι μετανάστες. Ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους 600- 900 που είχαν αρχικά προβλεφθεί.Δειτε video…

Και ενώ απαγορεύεται η μετακίνηση του Ελληνικού πληθυσμού, δεκάδες πούλμαν μεταφέρουν ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Η ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ…ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΛΑΘΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΜΗΣΟΥ….

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close