“Φέσωσε” τους Ελληνες η Έλενα Κουντουρά με 18.435 ευρώ στη Ν.Υόρκη και στη Κέρκυρα Μ.Σαββατο ήρθε για προεκλογική εκστρατεία!!!!

Την έχει χρυσό – πληρώσει ο Ελληνας την Ελενίτσα….Έκανε και το ταξίδι της στην Αμερική για να χτυπήσει το καμπανάκι και χρέωσε τους Ελληνες 18.435 ευρώ!!!!! (βάσει της Διαύγειας) 965 ευρώ τη βραδιά   μας στοίχισε η “μοντέλα” σε Ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης  και συγκεκριμένα στο  Double Tree by Hilton Hotel Metropollitan. Επίσης 965 ευρώ τη βραδιά πληρώσαμε και για τον αστυνομικό συνοδό της !!!!! Γενικά η βραδιά  μαζί με τους υπόλοιπους παρατρεχάμενους κόστισε 5,255 ευρώ!!!Τι την νοιάζει ? Δεν τα πλήρωσε από τη τσέπη της?

Και βέβαια ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής πολιτικής και ανάπτυξης , η Διευθύντρια του Υπουργικού της γραφείου και η ειδική σύμβουλος της έμειναν σε κατώτερο δωμάτιο των 320 ευρώ γιατί δεν είναι ίσια και όμοια με τη μοντέλα όλα τα στελέχη!!!

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ Η ΕΛΕΝΑ!!!! ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΗΣΥΧΟ!!

Σήμερα βρίσκεται στη Κέρκυρα και για αυριο Μεγάλο Σάββατο εχει καλέσει τους φορείς του νησιού μια ωρα μετα την Πρώτη Ανάσταση για την καρέκλα της Ευρωβουλής!!!!! Ναι για την βουλευτική της εδρα !!!Πως θα την στηρίξουν να δεσει την εκλογή της …Τα θέματα και τα προβλήματα του νησιού είναι σε δεύτερη μοίρα!!!  Τρέχτε κύριοι πίσω απο τη μοντέλα να την βοηθήσετε να βγει να ξεχρεώσει και τα δάνεια….

Δεν μπορούσε το Ελενάκι να έρθει για την προεκλογική της εκστρατεία άλλη μέρα ..Τη μέρα της σταύρωσης του Χριστού διάλεξε και μια ώρα μετά την πρώτη Ανάσταση για την προεκλογική της εκστρατεία!!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close