Υπό την Τουρκική Σημαία & της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης» Ελληνες Μουσουλμάνοι Δήμαρχοι..

Δειτε φωτογραφίες με τους Δημάρχους  Βουλευτές και λοιπούς καλεσμένους  με τις γνωστές σημαίες…που κοσμούσαν την αίθουσα και το Σήμα της Ανεξάρτητης Θράκης!!! Οι Τουρκοι ετοιμάζουν την αποκοπή της περιοχής απο το κορμό της Ελλάδας και δεν το κρυβουν…Μαζί τους και οι Ελληνες Πολίτες -Δήμαρχοι Οντέρ Μουμίν (Ιάσμου) και Ρινβάν Αχμέτ (Αρριανών) .Η Ελληνική Κυβέρνηση παρακολουθεί οπως παρακολουθεί οταν παραβιάζεται απο πολεμικα σκάφη η Ελληνική υφαλοκρηπίδα!!!

 

Mια ¨οικογενειακή¨ φωτογραφία των συντελεστών της εκδήλωσης μαζί με κάποιους καλεσμένους από την Ελληνική Θράκη

Από αριστερά προς τα δεξιά : Νετσμεττίν Χουσείν- Γενικός Πρόεδρος του BTTDD, Mουσταφά Ντουντάρ-δήμαρχος του Οσμάνγκαζι,  Ισίκ Σαδίκ Αχμέτ, άγνωστος, Αλή Εμινλατίφ-πρόεδρος του παραρτήματος Προύσας του συλλόγου, ο γνωστός Χαλίτ Ερέν (χρηματοδότης διαφόρων…), Τσαβίτ Τσαγλάρ-επιχειρηματίας καταγόμενος από την ελληνική Θράκη, βουλευτής Χακάν Τσαβούσογλου, ψευδομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, δήμαρχος Αρριανών Ριντβάν Αχμέτ.

Μην παρεξηγείτε τις σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨. Είναι απλά λέει για λόγους παράδοσης… Άλλωστε για να μην ενοχλούνται και οι Έλληνες πολίτες δήμαρχοι Οντέρ Μουμίν (Ιάσμου) και Ρινβάν Αχμέτ (Αρριανών) κάτι θα ξέρουν

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close