Υπουργός Παιδείας με Πούστηδες και Φιρφιρίδες…..Για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας!!!

Ομάδα εργασίας για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ,την ταυτότητα φύλλου -εμφυλων στερεοτύπων και σεξισμού που προκύπτουν στη σχολική ζωή ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας κ.Γαβρόγλου …Συναντήθηκε με ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ τρανς και γκέι λεσβίες και ανώμαλες και το σύλλογο τους ΛΟΑΤΚΙ  για να επιβάλουν το ΑΦΥΣΙΚΟ σε ΦΥΣΙΚΟ στους μαθητες δηλαδή στα παιδιά μας!!!

Ο κ.Γαβρόγλου υποσχέθηκε στα πουσταριά τους γκει τους τρανς και τις λεσβίες και κάθε ανώμαλο οτι θα συσταθεί ομάδα εργασίας…..Μάλλον θα ελέγξουν τα βιβλία διδασκαλίας να μαθαίνουν τα παιδιά μας όλες τις ανωμαλίες !!!!

Ο Γραβόγλου συναντήθηκε  για το ιδιο θέμα την ταυτότητα των φύλλων και σεξισμού στα σχολεία με υποψήφιους της Γαι-ΔΟΥΡΟΥ και του Σλαβώφωνου Ουράνιου Τόξου….

Οπως πάει θα μαθαίνουν τα παιδιά μας πως μπορούν να κάνουν ανωμαλίες και να έχουν αρωγό το άθεο Κράτος του Αλέξη και της παρέας του..Οπως δήλωσε ο Υπουργός οι μαθητές θα παρακολουθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τα μαθηματα για γκει τρανσέξουαλ κ.α και οτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ δεν θα μπορεί να αποσύρει τα παιδια του απο αυτο το μάθημα!!!!!

Με το ζόρι θα μαθαίνουν οι μαθητές τα νεα ηθη που γουστάρουν ολα τα Πουσταριά και οι πισωγλέντηδες που κυβερνούν τη Χώρα..

Πώς θα υλοποιηθεί η θεματική εβδομάδα Εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» καθώς και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία, απέστειλε στα γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας. Την έντονη αντίδραση και προβληματισμό των Μητροπολιτών Πειραιώς και Φλωρίνης, προκάλεσε η θεματική εβδομάδα που θα εφαρμοστεί στους μαθητές του Γυμνασίου, ηλικίας 13-15 ετών σχετικά με τις «Έμφυλες Ταυτότητες».

Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί μας κυβερνούν ΑΝΩΜΑΛΟΙ και ΑΡΡΩΣΤΟΙ……

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button