Υπέγραψε αδειοδότηση ως Γραφείο Περιφερειάρχη χωρίς να εχει αρμοδιότητα και οχι η Διεθυνσνη Περιβάλλοντος

Δεν έχει καμμιά Νομική ισχύ η αδειοδότηση του ΧΥΤΥ Λευκίμμης και η η αδειοδότηση του Οικοπέδου στο Τεμπλόνι…Ο κ.Γαλιατσάτος (Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) δεν έχει κανένα δικαίωμα να αδειοδοτήσει ο ίδιος και να παρακάμπτει τη αρμόδια αρχή Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Τη στιγμή που η αρμόδια Διεύθυνση  Περιβάλλοντος από τις αυτοψίες στο χώρο του ΧΥΤΥ  δεν έχει προσυπογράψει θετικά αδειοδότηση αλλά έχει καταγράψει ότι δεν μπορεί να αδειοδοτήσει η Υπογραφή Γαλιατσάτου είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και εκτός Νόμου .

Είναι εμφανής  παράβαση καθήκοντος και ενδέχεται να βρεθεί κατηγορούμενος από όσους θίγονται από αυτή τη παράνομη ενέργεια του…

Το έγγραφο αδειοδότησης  δεν εκδόθηκε από την αρμόδια Διεύθυνση αλλά από το Γραφείο Περιφερειάρχη υπάρχει μόνο η υπογραφή του του κ.Γαλιατσάτου και λείπουν οι υπογραφές του Εισηγητή και των μελών της αρμόδιας Διεύθυνσης!!!!

Την παράνομη πράξη του Περιφερειάρχη επιβεβαίωσε και ο μέχρι πριν ενάμιση μήνα Γενικός Διευθυντής της Π.Ι.Ν κ.Ανδρέας Πανδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ  ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button