Τώρα τους έπιασε η καούρα λόγω εκλογών για το διπλό χαράτσι.

Τέσσερις αναβολές από το Σεπτέμβριο για να βοηθήσουν την κυβέρνηση στο πλασματικό πλεόνασμα.Η παρούσα Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής με διάφορα τερτίπια κατάφερε να παρει 4-5 αναβολές και να δείξει “ενδιαφέρον” πριν τις εκλογές.Στη Κέρκυρα το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ΗΞΕΡΕ να συνεδριάσει το χρόνο που έπρεπε για να ενημερωθεί η βάση δεδομένων της ΔΕΗ με αποτέλεσμα η Δημόσια Υπηρεσία να βαλει ΔΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ στα σπίτια και επαγγελματικές στέγες (Ξενοδοχεία κ.λπ).
Μάλιστα για να είναι σίγουροι ότι ο Σαμαροβενιζέλος θα έχει πλασματικό πλεόνασμα  έστειλαν 6 φορές τα στοιχεία προς τη ΔΕΗ και αρκετές φορές χωρίς τις τιμές που  θα χρησιμοποιούσε η ΔΕΗ για να τα περάσει στη βάση Δεδομένων όπως κατήγγειλε  επικεφαλής συνδυασμού η κ. Μ.Υδραίου.Έτσι ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ τώρα καμαρώνουν για τη διατεταγμένη υπηρεσία τους στα μνημονιακά αρπακτικά και ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τους Κερκυραίους ψιλό γαζί.

Οι επιστολές ταξίδευαν επί 6-7 μήνες αντί στο Χολαργό πρώτα στην Αλεπού μετά στη Γαρίτσα μετά στο Ποντικονήσι μετά στη Πάτρα για το Καρναβάλι και έφθασαν τελικά οι φοβεροί συνεργάτες του Τρεπεκλή να βρούν μετά από έξη μήνες ότι βάση δεδομένων της ΔΕΗ ειναι στο Χολαργό.Τα ΜΠΙΛΙΕΤΑ όμως τα πλήρωσαν οι ΜΑΚΑΚΕΣ και τώρα τους έπιασε  η θέρμη για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ελέω εκλογών. εξω από την Εφορία (στις 10 Μαρτίου)..ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ πάνε τα πρόβατα απο το Μαντρί ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τα χάσατε ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης
Close
Back to top button
Close