Τώρα θεσπίζουν και μέτρα προστασίας των “λαθρομεταναστών”

Eγινε κι αυτό: O γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας ανακοίνωσε την εφαρμογή ενός “πακέτου” μέτρων για την περίθαλψη και προστασία των … λαθρομεταναστών από το ελληνικό κράτος!
 
Τα βασικά σημεία αυτού του σχεδίου:
 
1. Ορισμός εισαγγελέα για την εποπτεία των υποθέσεων φυλετικού μίσους, ρατσισμού και ξενοφοβίας. Μα, καλά οι λοιποί “απλοί” εισαγγελείς δεν αρκούν στο κράτος για τέτοια αδικήματα; Και θα αναλαμβάνει υποθέσεις ρατσιστικών επιθέσεων κατά Ελλήνων ή απλά μόνο να αναλαμβάνει περιπτώσεις που οι ξένοι ξυλοκοπούνται ή κακοποιούνται, γενικά, μεταξύ τους; Γιατί περιστατικά ρατσιστικής βίας, από Έλληνες προς ξένους, όπως τα εννοούν, δεν υπάρχoυν καταγεγραμμένα, ούτε ένα. Αντίθετα περί τους 40 Έλληνες έχουν δολοφονηθεί από τις αρχές του 2012 από ξένους.
 
2. Εκπόνηση συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων για την καταπολέμηση εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας. Συμφωνούμε. Για ενθάρρυνση της ελληνολατρείας υπάρχει κάποιος να νομοθετήσει σχετικές ρυθμίσεις;
 
3. Ενημέρωση και επικοινωνία των αλλοδαπών με τις ελληνικές Αρχές με φυλλάδια και τηλεφωνικές γραμμές. Μόνο; Γιατί δεν χρησιμοποιούν και το ίντερνετ;
 
4. Σύσταση ενός ενιαίου Κρατικού Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας και τη δημιουργία ενιαίας βάσης δεδομένων με σκοπό την ενημέρωση των διεθνών οργανισμών και την παρακολούθηση της εξέλιξης των υποθέσεων. Έτσι μπράβο! Να δημιουργηθεί ένα κέντρο που οι λαθρομετανάστες θα διαματύρονται και εν συνεχεία οι Έλληνες θα καρφώνουν την Ελλάδα διεθνώς. Φοβερή ιδέα!
 
Στη συνέχεια ο κ. Σούρλας στη δήλωσή του καταφέρθηκε εναντίον ορισμένων που «έρχονται να ακυρώσουν αυτή την προσπάθεια με πράξεις βίας κατά των μεταναστών και των προσφύγων. Πρέπει να αντιληφθούν οι αυτουργοί αυτών των επιθέσεων και όσοι τους υποστηρίζουν ότι διαπράττουν εθνικό έγκλημα με τις απάνθρωπες και άνανδρες επιθέσεις τους σε ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας». Για ποιές πράξεις και ποιες επιθέσεις κατά αλλοδαπών δεν μας λέει. Διότι δεν έχει καταγραφεί ή για την ακρίβεια δεν έχει αποδειχθεί ούτε μία επίθεση Έλληνα σε νόμιμα διαβιούνται αλλοδαπό στην Ελλάδα.
 
defencenet
 
Προφανώς, λοιπόν, εννοούν τους λαθρομετανάστες. Δηλαδή δεν φτάνει που τους αφήνουν και εισέρχονται παράνομα στην χώρα, θεσπίζουν και νόμους προστασίας τους!
 
Για την περίπτωση της εκδίωξης από την Ραφήνα των ξένων μικροπωλητών ή ανάλογες περιπτώσεις που έγιναν στο Μεσολόγγι, στην Καλαμάτα και αλλού να πούμε ότι ήταν ΟΛΟΙ λαθρομετανάστες και πουλούσαν ΟΛΟΙ πλαστά αντίγραφα είτε CD και DVD, είτε ειδών πολυτελείας, κοινώς μαϊμούδες. Κανίς δεν ασχολήθηκε με τους παράνομους που έκλεβαν το ελληνικό δημόσιο, όμως…
 
Και επειδή όλα αυτά βέβαια, υποτίθεται ότι γίνονται για να “φωτογραφίσουν” και να απομονώσουν την Χρυσή Αυγή (το ότι λαμβάνει 15% στις δημοσκοπήσεις τους “πονάει”, αν είχαν 3-4% κανείς δεν θα ασχολείτο μαζί τους από την κυβέρνηση) να πούμε τα εξής:
 
Προστατεύοντας οι κυβερνητικοί τους λαθρομετανάστες και συκοφαντώντας  συστηματικά τους Έλληνες με “Παρατηρητήρια” και “κέντρα καταγραφής” δήθεν επιθέσεων, το μόνο που κάνουν είναι να ενισχύουν αυτούς που υποτίθεται θέλουν να κυνηγήσουν.
 
Και ενισχύουν ακόμα και ακραίες πολιτικές που έχει υιοθετήσει η Χρυσή Αυγή, που δεν συνάδουν με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό, όπως η “Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες” ή “Οι Γιατροί με σύνορα”.
 
Από εκεί και πέρα, αν θέλει ο Σούρλας τους λαθρομετανάστες να τους πάρει στο σπίτι του στο Βόλο…
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσθέστε Νέο Σχόλιο

Εμφανίζονται 5 από 155 σχόλια

  • ΓΙΑti ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝΕ… ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ
  • gerasimos seriatos
    ε ρε μπαστουναρε που παει χαμενο..
  • Πού είναι ευτυχισμένοι οι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι; Οι περισσότεροι λαθρομετανάστες μουσουλμάνοι ……….. Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο Δεν είναι ευτυχισμένοι στο….. Ιράν Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι; Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική……. και ποιόν κατηγορούν; Όχι το Ισλάμ ! Όχι τους ηγέτες τους ! Όχι τους εαυτούς τους ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ!!!!!!!!!
  • Έχω μια απορία γιατί όλα τα αντιρατσιστικά κινήματα της Ευρώπης της Αμερικής της Αυστραλίας Καναδά Επιτροπές του ΟΗΕ για “μετανάστες”Διευθύνονται από άτομα Εβραϊκής “καταγωγης”?.Γιατί κόπτονται τόσο πολλοί για τους λαθραίους και μη μετανάστες ανά τον κόσμο που στην μεγάλη πλειοψηφία τους είναι Μουσουλμάνοι?”ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΣΥΛΟ” Όμως το Ισραήλ όχι μονο καταπιέζει και αρνείται τα δικαιώματα των Παλαιστινιων τα δικαιώματα των Αράβων και των Βεδουίνων του Ισραήλ αλλα συγκαλύπτουν τις ρατσιστικές επιθέσεις Ορθοδοξων Εβραίων σε Χριστιανούς και την κακοποίηση μεταναστών στο Ισραήλ από την Αστυνομία αλλα και από πολίτες “κάποιο λάκκο έχει η φάβα”.ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ “ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ” ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ   ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.
© defencenet.gr 2012 – Ροή ειδήσεων RSS – Επικοινωνία: [email protected]

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close