Τσουνάμι στο Δημοτικό Θέατρο….για τον Στεφανο Γκίκα….και τη κοπή της πίτας.

Μια απο τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει γίνει ποτέ μετετράπη η κοπή της πίτας του Πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή κ.Στέφανου Γκίκα….

Ο Στέφανος βρέθηκε προ εκπλήξεως με αυτή τη Μαζική παρουσία και δήλωσε απο μικροφώνου: Πραγματικά η μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων χρόνων στην Κέρκυρα!! Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Κέρκυρας των Παξών και των Διαποντίων Νήσων για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ και το φίλο μου τον Βασίλη Κικίλια που μας τίμησε με την παρουσία του. Σας ευχαριστώ όλους και όλες, το μήνυμα σας ήταν σαφές και μεταδόθηκε παντού!! Σύντομα και στις κάλπες!!

Μίλησε για την τραγική κατάσταση με τα σκουπίδια που μας κατάντησαν ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΚΕ…για τα εργα που καρκινοβατούν ,για τα επικίνδυνα παιχνίδια της κυβέρνησης που θέλει να δώσει στην Αλβανία το 9% της ΑΟΖ στα Διαπόντια νησιά αλλά και για τις παραχωρήσεις στο Αιγαίο και για το όνειρο της μέσης οικογένειας για την φοροληστεία απο τη κυβέρνηση για αλλαγές που θα φέρουν πίσω τα παιδιά της Ελλαδος που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό αλλά και για τα υπόλοιπα που ζουν εδω άνεργα…Κάλεσε σε συστράτευση για να αλλάξει σελίδα η Χώρα και η Κέρκυρα.

Τελικά δεν ηταν μια απλή κοπή πίτας αλλά εκλογή του πρώτου βουλευτή στις επερχόμενες εκλογές…

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Δείτε επίσης
Close
Back to top button