Αντι να πουν “αν πλησιάσετε τα Ιμια σας βυθιζουμε”…..τα έκανε πάνω της η πολιτική ηγεσία και παρακαλεί ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ.

fy;alio

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ συνεχίζεται με τα Ιμια από ανθέλληνες ……….

«Τα χει κάνει πάνω της» η πολιτική ηγεσία της χώρας βλέποντας πως ο κατευνασμός δεν λειτούργησε και το «θηρίο» δεν αστειεύεται. Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ήρθε στην Αθήνα, πήγε τότε στην Κομοτηνή «πήρε τα μέτρα» της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, κατάλαβε με ποιους έχει να κάνει και τώρα προχωρά ακάθεκτος στο σχέδιο. Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι Κοτζιάς και Τσίπρας πανηγύριζαν τότε για την επίσκεψη Ερντογάν… Τώρα καταγράφονται κινήσεις απελπισίας από την ελληνική πλευρά.

Το βίντεο της πρόκλησης στα Ίμια έδωσε στο ΝΑΤΟ ο Καμμένος που είδε τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Τ.Μάτις. Πού είναι οι κανόνες εμπλοκής που αποδέσμευσε άραγε;

Δείτε το Βίντεο της ντροπής -Περικυκλωμένα τα Ιμια από τουρκικές δυνάμεις

Fransa kendine konum mu belirliyor ?
Kimyasal silah Tespit edersek vururuz! diyerek sahada var olduğunun sinyallerini mi veriyor
Daha once açıklamasında Afrin Operasyonunun sınırlı olması gerektiğini açıklamıştı ABD ile paralel yönde. ..http://www.superhaber.tv/macrondan-esede-kimyasal-silah-uyarisi-109764-haber 

Almanyanın verdiği sadakalarla karnını doyuran yunanistan, bizi Afrin’de görünce harekete geçmiş. Ama yunan savunma bakanını Panos Kammenos bizim yiğitler yaklastırmamış Kardak kayalıklarına….
Türkiye karşısında farklı bir cephe açma hevesi mi var pic.twitter.com/2Oc5gQptkN

Εχουμε αφήσει τις ΗΠΑ να κάνουν «παιχνίδι» στέλνοντας τον Αμερικανό πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τ.Πάιατ, στην Αγκυρα να διαβουλευτεί εκ μέρους μας ενώ επίσκεψη αστραπή στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου.

Γιατί χέστηκ@ν οι πολιτικοί μας.

Αν παρατηρήσετε τις ανακοινώσεις του τουρκικού και ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών θα δείτε ότι η μεν Τουρκία αναφέρει πλέον ως τουρκική επικράτεια τα Ίμια, φύγαμε δηλαδή από το καθεστώς γκρίζων ζωνών, ενώ η Αθήνα δεν τονίζει το αυτονόητο:

Οτι είναι ελληνικό έδαφος!

Οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τους Τούρκους να έχουν ήδη ετοιμάσει επιχείρηση απόβασης ώστε να καρφώσουν την τουρκική σημαία. Αλλωστε εφόσον τις θεωρούν πλέον τουρκικό έδαφος, αυτό είναι και το επόμενο τυπικό βήμα γι αυτούς.

Το πότε αυτό θα γίνει μένει να το δούμε.

Αυτό ενισχύεται από το γεγονός που ήρθε σήμερα στην δημοσιότητα.

Καταπέλτη σκαφών εφόδου καταδρομέων σε απόσταση 5 ν.μ απο τις βραχονησίδες Ίμια κατασκευάζει η τουρκική Διοίκηση Αμφίβιων Δυνάμεων.

Αυτό σημαίνει πως η κίνηση των Τούρκων Καταδρομέων θα είναι αθέατη για δύο μίλια αφού θα κινούνται πίσω απο την νησίδα Τσαβούς!

Ήδη μετέφεραν στη νησίδα Τσαβούς, 1 μίλι δηλαδή από τα Ίμια, νερό και γεννήτρια για να επισκευάσουν το φυλάκιο και να επιβλέπουν τις βραχονησίδες.

Η Διοίκηση Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας επικευάζει το φυλάκιο ηλικίας 350 ετών και από εκεί οι τούρκοι στρατιώτες θα παρατηρούν κάθε κίνηση στην θαλάσσια περιοχή γύρω από τα Ίμια.

Και αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες της τουρκικής εφημερίδας Τζουμχουριέτ είναι οι εργασίες για την κατασκευή μιας γλίστρας προκειμένου να γίνεται αποβίβαση στρατιωτικών δυνάμεων.

«Τα έργα πραγματοποιούνται με γοργούς ρυθμούς στην παραλία» αναφέρει χαρακτηριστικά η τουρκική εφημερίδα, ενώ τονίζει ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών, ένα στρατιωτικό πλοίο βρίσκεται απέναντι από την συγκεκριμένη παραλία όλη μέρα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button