Τρόμος σε Χιλιάδες Δανειολήπτες η Συμφωνία Κυβέρνησης Δανειστών για Κόκκινα Δάνεια! Μετά τη Σύλληψη του Καστανά, Έρχεται και η Σειρά μας!!!

stratigos tsipras
Το Καμάρι της Χωρας ο Στρατηγός Τσίπρα ντε σκύψω και χώσω ολους σας ..

Μετα την περιβόητη επιχείρηση συλλήψεως του Καστανά που έλαβαν μέρος: Δεκατρείς αστυνομικοί, τέσσερα περιπολικά κι ένας γερανός, όλα αυτά έγιναν στη γωνία Τσιμισκή και Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη! Άραγε, για ποιον λόγο; Αυτό ήταν μια πρόβα τζενεράλε της Ελληνικής Αστυνομίας, και της Κυβέρνησης της πρώτης φορά Αριστερά.

Πρώτον: Για να δουν τις Κοινωνικές αντιδράσεις,αν υπάρχουν,»και πως θα της καταστείλουν». Πράγματι υπήρχαν αρκετές εικόνες αντίδρασης δια μέσου των Social Media-Facebook,Twitter! Ομως «Ακίνδυνες-χωρίς κανένα κόστος για την Κυβέρνηση του Συριζα!»

Δεύτερον: Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές για το θέμα των «κόκκινων δανείων » θα φέρει Τσουνάμι Κατασχέσεων, Εξώσεων,συλλήψεων, και άλλα πολλά που θα φέρουν Τρόμο σε χιλιάδες δανειολήπτες, φορολογούμενους που αδυνατούν να πληρώσουν εφορία,και ασφαλιστικά ταμεία! Η Αντίδραση του Ελληνικού Λαού για την ώρα είναι ανύπαρκτη!….

.Στο Βίντεο που ακολουθεί, θα πρέπει να προβληματιστούμε και να επιλέξουμε τι θέλουμε! Την τύχη του Καστανά! Η την Φωτιά από τα Κάρβουνα που σιγο ψήνουν τα κάστανα «Που θα φουντώσει και θα κάψει την Κυβέρνηση»!!!

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close