Τρεπεκλής: Δεν πάνε στο Λονδίνο και τα σκουπίδια να είναι στους δρόμους και να σαπίζουν…Ειναι ασυντόνιστοι και δεν έχουν προγραμματισμό.

Στην εκπομπή ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ και στον Δημοσιογράφο Χρόνη Προσαλέντη μίλησε σήμερα ο πρώην Δήμαρχος κ.Γιαννης Τρεπεκλής για την κατάσταση που υπάρχει με τα σκουπίδια. Ο κ.Τρεπεκλής δήλωσε οτι: Δεν έπρεπε να αλλάξει ο σχεδιασμός για το εργοστάσιο ολοκληρωμένης διαχείρισης…Πέρασαν 5 χρόνια όλο σχέδια υποσχέσεις και έχουμε ανεξέλεκτες χωματερές..

Δεν μπορούν να κάνουν αποκομιδή και όσα μαζεύουν δεν μας λένε που τα πάνε.Δυστυχώς η Κέρκυρα ταπεινώθηκε από αυτή τη συμπεριφορά.

Βοηθήσαμε ψηφίσαμε εργολαβίες αλλά δεν μπορούν…υπάρχει αδιαφορία…και για να πηγαίνουμε στο Λονδινο και έχεις το νησί μια απέραντη χωματερή..Αυτό είναι έγκλημα. Η Εικόνα είναι τραγική .

Ο σχεδιασμός τους έχει αποτύχει και το ομολογούν και μόνοι τους.Οι πολίτες βιώνουν την αδιαφορία ολα αυτά τα χρόνια..Τα αλλα εργοστάσια ολοκληρωμένης διαχείρισης λειτουργούν.

Δεν υπάρχει οργάνωση δεν είναι σε σε θέση να κάνουν αποκομιδή ούτε εναπόθεση…Τα απορρίμματα πρέπει να φύγουν απο τους δρόμους..Ας πάρουν το σχεδιασμό που είχαμε…Η διαχείριση είναι ευθύνη της Δημοτικής..Στην Ηπειρο έχουν ήδη το εργοστάσιο και θα είχαμε και εμείς αν δεν άλλαζαν το σχεδιασμό…Με εγωιστικές συμπεριφορές δεν μπορούν να το πετύχουν…

Η μόνη λύση ειναι να οργανωθεί η Υπηρεσία καθαριότητας να βρουν τη γη για να μην έχουμε τα ιδια προβλήματα…Τα απορρίμματα που ειναι στους δρόμους δεν δένονται  γιατί εχουν σαπίσει και μονο μόνο με χωματοκάλυψη μπορούν να το κάνουν…Χρειάζεται και δεύτερος δεματοποιητής.

 

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close