Τρεις συλλήψεις για τα επεισόδια στην Περιφερειακή ενότητα και μια για τη δολιοφθορά στο ΧΥΤΥ Λευκίμμης.

Στην Εισαγγελία οδηγήθηκαν  τρείς απο τους  τέσσερεις συλληφθέντες σήμερα το μεσημέρι.Οι τρεις ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία για τα επεισόδια στη Παλια Νομαρχία και ο ένας για την δολιοφθορά στο ΧΥΤΥ Λευκίμμης…Οι τρεις θα δικαστούν την Παρασκευή.

Ιδιαίτερα σοβαρή είναι η κατάσταση για τον τελευταίο για τον οποίο η Αστυνομία τον συνδέει με τη φωτιά που έκαψε τις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΥ Λευκίμμης…

Οι κάτοικοι της Λευκίμμης μετά το ξύλο που έφαγαν από τα ΜΑΤ στη Περιφερειακή ενότητα δέχονται κι άλλες διώξεις από τους Υπεύθυνους αυτής της κατάστασης .Ετσι αντι να έχουν συλληφθεί ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Καθαριότητας και ο υπογράφων “Πόντικας” τη μαϊμού άδεια στο ΧΥΤΥ Λευκιμμης για το έγκλημα κατά του περιβάλλοντος  διώκονται όσοι αγωνίζονται για ένα καθαρό περιβάλλον..

Οι ηθικά υπεύθυνοι απολαμβάνουν τη προστασία απο την εξουσία και την πληρώνουν τα πραγματικά θύματα…Tις επόμενες ωρες και ημέρες θα ακολουθήσει απο την Αστυνομία “επίθεση” στους κατοίκους της Λευκίμμης με προσαγωγές και αλλες συλλήψεις για να ικανοποιηθούν Δημαρχος,Περιφερειάρχης κ.α και να τρομοκρατηθούν οι κάτοικοι ωστε  να εγκαταλείψουν τον αγώνα τους.

Ακόμη και αν υπάρχουν αδικήματα το ερώτημα είναι ποιος τα προκάλεσε? Ποιοι ειχαν την υποχρέωση να διατηρήσουν ο τόπο και το περιβάλλον καθαρό? Η υποχρέωση αυτή απο τον Δήμο Κέρκυρας  και την  Περιφέρεια Ιονιων Νήσων και η Ψευτο-δημοκρατία τους φέρνει αυτά τα αποτελέσματα..Και δυστυχώς θα δούμε και χειρότερα όταν πιέζεται αδίκως και καταπιέζεται ο Δημότης να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το καρκίνο στο τόπο του και να πεθαίνει αργά για να τα κονομάνε τα εργολαβικά συμφέροντα..Και πολύ περισσότερο όταν η αδικία γίνεται ΝΟΜΟΣ για την εξουσία…

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ.

Δεύτερη αναβολή πήρε ο Δήμος Κέρκυρας στα ασφαλιστικά απο τον Εξωραιστικό σύλλογο Τεμπλονίου για τις 20/03/2019.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button