Τρένο παρασύρει ασθενοφόρο στην Πολωνία – Δύο νεκροί (video)

O οδηγός του ασθενοφόρου, προσπαθούσε να ξεμπλοκάρει το όχημα από τις κατεβασμένες μπάρες και έστριβε πάνω στις ράγες όταν είδε οτι δεν το χωρά να περάσει….Αντι να κάνει όπισθεν και να φύγει έκανε μανούβρες πάνω στη γραμμή…Οταν κατεβαίνουν οι μπάρες δεν κάνουν τέτοια λάθη…

Δείτε τις εικόνες σοκ που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας σε διάβαση οχημάτων από σιδηροδρομικές γραμμές στην Πολωνία. Ένα τρένο, με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε ασθενοφόρο, το οποίο είχε «εγκλωβιστεί» στις γραμμές. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους ο οδηγός και ο γιατρός που ήταν μέσα στο ασθενοφόρο.

Οι εικόνες, όπως καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας, προκαλούν σοκ, αλλά και πολλά ερωτηματικά. Το ασθενοφόρο εμφανίζεται στις ράγες, παρ’ ότι η μπάρα έχει ήδη κατέβει. Στη συνέχεια, ο οδηγός του ασθενοφόρου κάνει μανούβρες, δείχνοντας να τελεί υπό καθεστώς πανικού, λίγο πριν τη σύγκρουση.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, το τρένο, που κάνει το δρομολόγιο από την πόλη Γκντίνια, στο Κατοβίτσε, εμφανίζεται στο πλάνο. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και το ασθενοφόρο παρασύρεται σαν… παιχνίδι για πολλά μέτρα.

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button