Το σχέδιο Γενοκτονίας του Ελληνα στο τελευταίο στάδιο

To σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνα συνεχίζεται…..Πρωτα τα Μνημόνια…ο Οικονομικός Πόλεμος για να εξαθλιώσει τους Ελληνες.Το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων…εφερε τον Ελληνα στην φτώχεια και την ανοχή…Για να τον αποτελειώσουν εριξαν την ΦΟΡΟΛΗΣΤΡΙΚΗ πολιτική τους….Οι πιο βαριές φορολογίες και χαράτσια για να ζεματίσουν τις τσέπες των πολιτών και βεβαια φόροι που σκόπιμα εγιναν πάνω από την φοροδοτική τους  ικανότητα..για να μην μπορεί να αντιδράσει και να κάμψει την οποια αμυνα…

Σε αυτο ο πόλεμο εβαλαν και τα Βοθροκάναλα που κατευθύνουν μαζι με ολους τους υποτακτικούς δημοσιοκάφρους για να περνανε τα μηνύματα που θελουν.Π.χ οτι δεν υπήρχε αλλη λυση απο τα μνημονια…Οτι πρεπει να βαλει πλάτη ο πολίτης…

Στη συνέχεια εβαλαν το σχεδιο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ και Παραχώρηση της τεράστιας περιουσίας της Χωρας και του Ορυκτού πλούτου…Αρχισε ο Εποικισμός και η Εισβολή Λαθρομεταναστών ακομη και απο Χώρες που δεν εχουν πόλεμο…Κατέλαβαν τα νησια του Αιγαίου και εστησαν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ και με το προσχημα οτι ειναι περισσότεροι οι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ απο τους ντόπιους προχωρούν στο σχέδιο Εποικισμού στην ενδοχώρα..

Για να καταφέρουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Εθνους τους προσφέρουν ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ 550 ευρω για τον καθένα και 2.500 ευρω το μήνα για καθε λαθρομεταναστόπουλο…Για τα παιδια των ελλήνων 60 ευρω το μηνα!!! Δηλαδή μια οικογένεια λαθρομεταναστών εισπράτει 10 με 15.000 ευρω το μήνα και τρέχουν απο ολες τις Χώρες γιατι μαζι με αυτα τους δινουν ΣΠΙΤΙΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΡΕΥΜΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΝΕΡΟ ,ΤΖΑΜΠΑ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΖΑΜΠΑ  και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!!

Και εσυ Ελληνα δινεις το ΑΙΜΑ ΣΟΥ με ΦΟΡΟΛΗΣΤΕΙΕΣ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!!

Ολα αυτα ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ και ο ΕΛΛΗΝΑΣ εξοντώνεται καθημερινά και αντικαθίσταται γιατι με τα τρελα λεφτα που δινουν στους ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ οι Μουσουλμάνες γεννοβολάνε σαν κουνέλες…

Τωρα το σχέδιο ειναι να ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. Παράλληλα δεν ανακήρυξαν ΑΟΖ οι Ελληνόφωνες Κυβερνησεις ,πούλησαν το Ονομα της Μακεδονιας και τωρα παραχωρούν Θαλάσσια οικόπεδα με τεράστιο Ορυκτό πλούτο στη Τουρκία…με την οποια θα στήσουν και Πολεμικές συγκρούσεις για δώσουν περισσότερα εκτελώντας πάντα εντολές  Ξένων Κέντρων.

Ετσι θα αντικαταστήσουν τον Ελληνα με Μουσουλμάνους και ετσι οπως θα αυξάνονται θα βγάζουν κυβερνήσεις δικες τους σε λίγα χρόνια .Για το μεσο-διάστημα θα χρησιμοποιήσουν τους εισβολείς ως στρατό για να επιβάλλουν τα σχέδια τους εσωτερικά στη Χωρα.

Οταν ξυπνήσουν οι περισσότεροι Ελληνες θα είναι αργά..Οι Ελληνόφωνες κυβερνήσεις δια της βιας μπάζουν ολη αυτη την Αραβίλα και το πολιτισμό τους σε ενα θρησκευόμενο λαό…Τον πολιτισμό αυτων που κόβουν κεφάλια απίστων, που λιθοβολούν μέχρι θανάτου τις γυναίκες τους ,που βιάζουν παιδάκια ως εθιμο ,που παντρεύονται εξάχρονες και τις γκαστρώνουν και που εχουν τις γυναίκες για σκλάβες…

Και οι Δημοσιοκάφροι σου λένε τι να κάνουν να βουλιάξουν τις βάρκες οταν ερχονται ?Θέλετε πόλεμο η ειρήνη? Και ετσι κατεβάζουν και τα βρακιά τους να τα δώσουν στους Τούρκους!!!Με ψευτοδιλήμματα παραδίδουν τη Χώρα. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΒΗΣΕ γιατι δεν υπάρχει Ελληνική Κυβέρνηση…Απλως μιλάνε Ελληνικά και εκτελούν εντολές!!!

Για το τέλος σας εχουμε ενα video πως χειραγωγούν τα Μέσα ενημέρωσης…Είναι ένα δείγμα..Δυστυχώς τα περισσότερα κανάλια διαπράττουν οπως και οι Πολιτικοί το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ….

Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button