Το συστημα Υγείας του Πολάκη στο Νοσοκομείο Κερκυρας…Δεμένος στο κρεβάτι χωρίς φροντίδα!!!!

Αυτός ο συμπολίτης μας είναι στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκυρας σε διπλανό θάλαμο δίπλα απο ένα συμπολίτη μας και φώναζε ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! Οπως αναφέρει σε ανάρτηση στο διαδίκτυο  ο συμπολίτης μας Στεφανος Δολιανίτης :

Πηγαίνουμε να δούμε και πέρα από την δυσοσμία αντιμετωπίζουμε αυτό το θέαμα.Ο συμπολίτης μας παρασύρθηκε πριν από ένα μήνα από ένα αυτοκίνητο ενώ πήγαινε να πετάξει τα σκουπίδια με τα ποδια. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έφυγε και τον άφησε στην μέση του δρομου.Δεν έχει κάποιους συγγενείς να ενδιαφερθούν για αυτόν τον άνθρωπο.Κτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του αλλα τα έχει τετρακόσια.


Το σύστημα υγείας του μ….α κ.Πολακη έχει αφήσει αυτόν τον άνθρωπο μόνο του, χεσμένο, χωρίς πάνα, πεινασμένο ( το φαγητό έρχεται κανονικά αλλά με τα χέρια δεμενα δεν μπορεί να το φάει ούτε τον τάισε κάποιος ) και γυμνό να τρέμει από το κρύο.


Ευτυχώς που κάθε μέρα έρχεται εθελόντρια από τον Ερυθρό Σταυρό και τον ταΐζει.Ή νοσηλεύτρια του ορόφου μόνη της δεν προλαβαίνει να πάρει ανάσα.Ευτυχώς πήγαν 2 γυναίκες επισκέπτριες που έβαλαν μάσκα και γάντια και τον έπλυναν, τον έντυσαν,του έβαλαν σεντόνια και τον ταισαν.Αυτό είναι το κράτος μας και ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι!!!

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close