Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας δεν βλέπει οτι το γκαράζ στο Zanadu δεν ειναι 70 τ.μ? Ουτε οτι παράνομα τα ΙΧ ειναι πάνω στους διαδρόμους επιβατών?

ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ!!!

Το ψέμα εχει κοντά ποδάρια…Ο Πλοιοκτήτης του ΖΑΝΑΝΤΟΥ υποστήριζε οτι εχει 71 τμ γκαραζ!!! Τελικά γύρω στα 35 τμ ωφέλιμο φορτίο εχει διότι οι δέστρες και οι διάδρομοι επιβατών του περιόρισαν το γκαραζ…

Το Λιμεναρχείο Κέρκυρας μεχρι στιγμής κάνει τα στραβά ματια…Το Υπουργείο εμπορικής Ναυτιλίας και το Λιμεναρχείο πρέπει να μετρήσουν το γκαράζ και εφόσον διαπιστωθεί οτι εξαπάτησε τους πάντες να εφαρμόσουν τα νόμιμα και να μην εισπράξει την επιχορήγηση..

Στη φωτογραφία διαψεύδεται με τον πιο επίσημο τρόπο…Για να βάλει τρίτο ΙΧ απο τα δυο που χωρά τα τοποθέτησε πάνω στη κίτρινη γραμμή -διάδρομο επιβατών!!!

To  άσπρο ΙΧ βλέπετε εμποδίζεται από την αριστερή δέστρα και μουτρίζει προς τα δεξιά. Πίσω από αυτό εχει τοποθετηθεί ενα άλλο άσπρο ΙΧ τελείως αριστερά πάνω στο διάδρομο επιβατών!! Το ίδιο συμβαίνει και με το μπλέ ΙΧ εχει τοποθετηθεί τελείως δεξιά πάνω στο άλλο διάδρομο επιβατών!!

Επίσης με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αυτη τοποθέτηση δεν μπορούν να δεθούν τα ΙΧ κατά την δρομολόγηση του πλοίου  και σε άσχημες καιρικές συνθήκες τίθεται πρόβλημα ασφάλειας!!! Δείτε στη φωτό τα ΙΧ ετσι όπως παράνομα τοποθετούνται καλύπτουν τις δέστρες και τα βάζουν πάνω από αυτές!!!

Ποιος δουλεύει ποιον εδω? Τα ΙΧ έπρεπε να ήταν στην μέση αριστερά και δεξιά των διαδρόμων επιβατών και να μην πατάνε στους δυο διαδρόμους επιβατών και ΑΜΕΑ (ατόμων με αναπηρία και ειδικών αναγκών).

Κυριοι στο Λιμεναρχείο Κέρκυρας μέχρι πότε θα κάνετε οτι δεν βλέπεται? Η εξαπάτηση έγινε επάγγελμα και το αφήνετε? Οταν κάποιος δεν πληρεί τους όρους της προκήρυξης τι πρέπει να κάνετε? Την παράβαση καθήκοντος την γνωρίζετε?

Tags
Δείτε περισσότερα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close